Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu esranın ciyak ciyak sesine tahammül edemiyorum artık
sorma bende gıcık oluyorum her dakıka bagırıyor kız...sinir şey..
O 1..Selim 2... yetti artık vır vır vır yaşasın ceylan ile kenan
ceylanda koyden geldı hıc bır seyı bılmıyordu..sımdı nasıl oyunlar cevırıyor vay beee bu senarıstler bazen cok uç karakterler ortaya koyuyor
Ben seviyorum ceylanı
bende sevıyorum..bu kız bızım evın hallerınde mısket rolunu oynardı..orda da cok ıyımserdi
Şerif Kenan'ı bi öldüremedi gitti ikisinin kavgasını çok yapmacık buluyorum
şu esra s..rtğnün ümüğünü sıkasım var ne o ciyak ciyak
ayyy
hala izliyorum
izlemeyenler için:
(büyük olasılıkla rauf) adam tuttu, gece çiğdemin evine girdi maskeli biri. sularına vs ilaç kattı. bebek düşsün diye. asu bebeğini kaybetti. asu çiğdemle erdemi, çiğdem asuyla erdemi , erdem asuyu suçluyor...
ali garibim yollara düştü düşe kalka otostopla yürüyerek ankara yollarına düştü
ilkay yine o koca kafasını derde sokmayı başardı. şu selimin üvey anası var ya, babayı o öldürmüş. ilkay öğrendi ama ilkayı da havasızlıktan ölceceği bir odaya kapattı
ayyy
hala izliyorum
izlemeyenler için:
(büyük olasılıkla rauf) adam tuttu, gece çiğdemin evine girdi maskeli biri. sularına vs ilaç kattı. bebek düşsün diye. asu bebeğini kaybetti. asu çiğdemle erdemi, çiğdem asuyla erdemi , erdem asuyu suçluyor...
ali garibim yollara düştü düşe kalka otostopla yürüyerek ankara yollarına düştü
ilkay yine o koca kafasını derde sokmayı başardı. şu selimin üvey anası var ya, babayı o öldürmüş. ilkay öğrendi ama ilkayı da havasızlıktan ölceceği bir odaya kapattı
Kenanı kim vurdu ya ben kaçırdım mı yoksa göstermediler mi?