- 25 Kasım 2008
- 700
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne kadar kısa sürmüş şimdi evli mi acaba bir anda şişti karnı ilk hamile rolünde baya sürmüştü karnını büyütmeleri.
Pazartesi soyisminden anlicaz bakalım .
şu asuya çok gıcık oluyorum
Hikmet amcaya bak ya bu yastan sonra töbe töbe asu kafayı sıyırdı çulsuz kaldı bakalım napıcak gıcıkların kraliçesi. İlkayın dedektiflikleri çok sıkıcı olmaya başladı. En çok istediğimde eminenin küçük deryanın annesi olduğunu öğrenmesi. Of oooof.
ilkayın ve hikmetin olduğu sahneleri izlemiyorum çok sıktı ya bide türker çıktı,hele selimin sürekli sinirli konuşmaları ilkayı yüz kere suçladı yüz kere özür diledi hep aynı şeyler tekrarlıyor birbirini,bu arada emine doğurunca çıkacakmı merak ediyorum kadının doğurması yakın gibi,asuya sinir oluyodum şükürki rauf öğrendi umarım daha beter olur,artık alide tamamen dönsün bide bu ilkay selimle uğraşacağına birazda zeynepi arayıp sorsa çok güzel olacak bi kere bile kadının kızını arayıp sorduğu yok telefon bile açmıyor ne işse derdi günü selim oldu kadının
hiç sorma...
dizi bazen tıkanınca ortaya bir olay atıyor ama arkası gelmiyor. zeynebin lösemi olması da aynı. anne babaya bak, kızın arada ateşlenmesi dışında bir sorun yok maşallah.hele kaç haftalar aylar geçti zeynepten konu açılmadı.
ilkay güya msn den izliyordu arada zeynebi. ali kaç diyar gezdi, ilkay aylardır merak etmedi mi kızını?
kızzz bu arada bizim meltem vardı ya, sonunda öldü de kurtulduk hani, işte o stv de şefkat tepeye geçmiş. terörist başı rölünde
zaten paçasından anarşistlik akıyordu.
hiç sorma...
dizi bazen tıkanınca ortaya bir olay atıyor ama arkası gelmiyor. zeynebin lösemi olması da aynı. anne babaya bak, kızın arada ateşlenmesi dışında bir sorun yok maşallah.hele kaç haftalar aylar geçti zeynepten konu açılmadı.
ilkay güya msn den izliyordu arada zeynebi. ali kaç diyar gezdi, ilkay aylardır merak etmedi mi kızını?
kızzz bu arada bizim meltem vardı ya, sonunda öldü de kurtulduk hani, işte o stv de şefkat tepeye geçmiş. terörist başı rölünde
zaten paçasından anarşistlik akıyordu.
asu sonunda hırsızlık da yaptı. acımıyorum işte. aferin raufa da. çekip vursa bu kadar öldüremezdi onu.
esra pisliği yüzünü ortaya koydu yine.