yani izleniyor die bu kadarda olmaz dizi korku filmine dönüşecek
dizi başlamadan önce korku ve şiddet içerir yazısı çıkıyor.ilk zamanlar çıkmazdı böyle bir yazı.baktılar şiddetin boyutu arttı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani izleniyor die bu kadarda olmaz dizi korku filmine dönüşecek
İlkay gidiş hazırlığı yaparken,Çiğdem arar pişman olduğunu ve görüşmek istediğini söyler.
menekşenın bogazına bı şey kaçmıs gıbı konusuyo emıne her kılıga gırdıgeliyo geliyo bebek gelıyo dıyo daha yenı öldürüyodun ılkayı çiğdem hanım ama ılkay o kadar salak kı senı dogurtur merak etme o bebek ölse daha hayırlı olcak
Bu senaristlerin herhalde hafıza zayıflığı var yada bizi öyle zannediyorlar. Boris Çiğdemi araştırırken önceleri çok zengin olduklarını ama 1999 depreminde herşeylerini kaybettiklerini bu yüzden okulu dondurmak zorunda kaldığını söylemişti Nazlıya şimdi harabe bir evde geçen çocukluğu anlatıyorlar. İlkaya gelince sanki kanatsız melek halen Çiğdem diyor saflığın bu kadarıda pes bu aradasezon finalinde Muzonun Şerifi Eminenin gözü önünde öldüreceğini sölemişleri galiba doğru çıkacak. Bu dizi beni çook geriyor ama genede izliyorum. Bu mekeşeyide Muzo bulup çıkarmıştır sürpriz olarak.
hak verıyorum...yakında ılkayın salaklıgı,cıgdemın yüzsüzlugu, meneksenın kılıktan kılıga gırmesı ve de senaryonun cok sacma yazılması yuzunden bırakıcam dızıyı ızlemeyı gıbıme gelıyor...delırıyorum resmen ..guluk dızı dıye cok eften püften cekılıyor..