- 26 Ocak 2011
- 939
- 4
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oralı olsak orda yaşasak görme ihtimalimiz olurdu belki canım, ama misafir olarak gidip görmek biraz zor olur tabi görsek dövecek degiliz ya ama ben kesin dayanamaz bir iki laf söylerdim sanki kendi elindeymiş gibi
Şu ilkay'a sinir oluyorum bebeği söylemek için doğru zamanı bekliyormuş herhalde doğuma giderken söyliyecek.
ayyy şu çiğdemi dövesim var yaa aşığım ben aşığım ben aşığım aşığım diyo başka bişi dediği yokk
senaryonun sonunuda ben yazayım sonra da Çiğdem doğumda ölecek bebek İlkay'a kalacak, Ali ile beraber büyütecekler. biraz katı bir son oldu değilmi e ne yapayım bu dizi benide psikopat yaptı.
Kayda değer birşey olmadı Ali ile Çiğdem DNA yaptırmaya gitti, İlkay hâla bir sır gibi bebeği saklıyor, şu an aklıma başka birşey gelmiyor. Ha birde Sinan döndü o karısına sevgiyle sarılırken nankör çiğdemde ıyy der gibi bakıyordu
ne kadar saçma sanki ilk 3 ay geçtikten sonra hiç düşük riski yok o risk her zaman olabilir acaba ilkay doğuma girmedenmi söyleyecek,uzatmak adına yapmadıkları yok hele çiğdemin pişkinliği iyice kabak tadı verdi her sene mayıs sonu sezon finali oluyor ilkay bence bebeği tam söyleyecekken aliyle çiğdemin münesebetini öğrenip bebeğide söylemeyecek
bugün öldürülen kadın vardı ya... onun üvey kızı geliyor amerikadan.. leyla...
kızlar obenim arkadaşım... ilk defa oynadı dizide... kendisi tiyatrocudur.. izledikten sonra nasıl bulduğunuzu belirtirsenizçookkk sevinirim
fahriyenin kızımı ??
evet pek bilmiyorum diziyi.. arkadaşım girdi diye bakıyorum bikaç gündür
sanırım fahriyee.. onun üvey kızıymış... miras meselesi varmış galiba.. onun için geliyomuş
kafam karıştı kızlar eminenin kardeşimi, yoksa fahriyenin kizımı?
tmm canım bugün oynıcaksa ordanda ögreniriz ama daha çoook var
bu arada arkadaşınıza başarılar dilerim umarım başarılı bir oyuncu olur :)
çok teşekkürler... ilk bölümden hemen karar vermeyin ama olur mu :97: tiyatro ve tv çok farklı olduğu için çok gerildiğini söylüyoo..
tmm kuşum özellikle izlicem yazıcam fikirlerimi bugünkü bölümde var dimi oynıcak
çok teşekkürler... ilk bölümden hemen karar vermeyin ama olur mu :97: tiyatro ve tv çok farklı olduğu için çok gerildiğini söylüyoo..