- 1 Haziran 2010
- 5.001
- 2.164
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sıkılsamda izliyorum şimdi belki düğümler çmzülecek
bende bakıyorum arada ama okadar yavaş ilerliyor ki.dizinin en safı şerif bile bir anda kurt kesildi zeka küpü oldu maşallah:)))) mehtap hep aynı rolde başı sıkışınca millete köpek oluyor, paçayı sıyırınca aslan kesilip tehditler savuruyor.emine aptalına iyice sinir oluyorum ulan ne şerifmiş anasını satıyım birtürlü vazgeçemedi.emine okadar aldatıldı yuvası yıkıldı pavyonlara düştü akıllanmadı ozaman hakediyor herşeyi.onda bu akıl varken daha çok kazık yer söylemedi deme:)))))şeker hala ve kardeşi de ne numaracı çıktı maşallah millet birbirinin kuyusunu kazmaktan başka yapacak bişey bulamıyorum.ali ve kayınçosuda hiç işe gitmiyorlar.ohhh birtanede ben bulsam öyle bir işde oturduğum yerden para kazansam süper olur valla.ayy yoruldum yazacak çok şey var ama kimsenin kafasını boş şeylerle şişirmiyim.yarın yine tv karşısına geçip izliycem kendimi biliyorum:)))
ders çalışmaya araverdikçe bakıorumda hep aynı yerde sayıyolar emineye bende uyuz oluyorum tipsiz şerife aşık hala gül gibi yeni kocan var işte hala şerf şerif..eminenin kocası gerçkten hastamıymış peki
eminenin kocası hastaymış en fazla 6 ay ömrü kalmış doktoru söyledi.yazık adamı öldürecek senaristler eminede yine zeka küpü şerife dönecek.sonra bu dizi hiçççççç bitemeyecek:)
ayh gerçekten bu dizi bitmiyo kim hamile kalsa gerçek hayat gibi9 ay sonra doğuruyo:) sakız gibi sündürdüler.eminenin kocasına yazıkkk
ayh gerçekten bu dizi bitmiyo kim hamile kalsa gerçek hayat gibi9 ay sonra doğuruyo:) sakız gibi sündürdüler.eminenin kocasına yazıkkk
canım bir kaç sezon sürmediğine dua edelim bence
bunuda yaparlar senaristler
şimdi birde ilkay hamile.bir dokuz ay daha bekliycez elimiz mahkum dizi iyice sırlar dünyasına benzedi.ilkay hamile olduğunu saklar ( bunuda hiç anlamadım neden saklıyor),kenan emineden emine kenandan bişeyler saklar, şeker halayı ve kardeşini hiç yazmıyorum sır küpü çıktılar resmen.harika aile hayatları var örnek alarak ve çokk severek izliyoruz
mehtap şerifin hapisten çıktığını duydu nasıl korktu ama zafer yine bi pislik yapar ama olsun şerifin koruyucu meleği var emine kurtarır şerifinde jeton ne zor düşüyor