Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu dizinin düzelmeyeceğini biliyodum zaten bu arada yarınki fragmanda eminenin kaza yaptığını gösteriyolar acaba odamı hafızasını filan yitirecek,bide vasiyet hazırladı noluyo merak ettim
ilkayı ali neden hastaneden çıkaramıyor anlamış değilim.ailesine haber verir insan amaa yokk olayları iyice çorba yapacaklar yaa...şu borise sinir oluyorum ne kadar uyuz karakter var hepsi bu dizi de...
adam berbat bişi yaa hele dişleri ve dişetleri hahaha:)) emineye ne olcak bakalım,emineyle giden kızda salak arabanın anahtarını alıverdi ben sürerim diye ne alaka yaa
bide boris çıktı başımıza adamın tipide sinir ediyo beni,bence emine ölmeyecek yanındaki kadın ölecek ama emineyi o kaçıran adam öldü diyecek aklıma başka entrika gelmedi bakalım tahminim doğrumu,bu arada boru sesli yavuz çıkmış sanırım jenerikte adını görmedim
ya ilkaya sinir oldum o adamın nesinden etkileniyoki iyice diziyi zıvanadan çıkartmışlar emine o adama aşık olsun şerifi unutsun o emineyi haketmiyo ne mehtaptan vazgeçiyo nede emineden ilkayın kardeşide yavuzla aşk yaşicak bence raufta buna engel olamicak