Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karşı binanın güvenlik kamerası kayıtta beki bi şüpeli farkeder bu arada mehtap fuları nasıl aldı balkondan onu kaçırdım
ya kızlar biri bana cvp yazsın lütfen bir arkadaş link vermişti bölümler burdan izleniyo diye izledim ama 437nci bölümde kaldı bugünkü kaçıncı bölümki acaba başka izleyemedim yeni bölümü ben bilgisi olan varmı:uhm:
kızlar facebokta ben unutma beni ye üye oldm hergün sayfamda çıkıyor bölümlerin tamamını gösteriyor ve ben izleyemediğimde ordan izliyorum hepsini. çok rahat oluyor sizde beğenin kendiliğinden gelsin sayfanıza kaçırdıgınızda bakarsınız
yanı tam duzeldıler sacmalamayı kestıler derken yenıden basladılar.kadın dustu.hastanede hemen polıslerın arastırması baslatması lazım polıs falan ortada yok.kovadan supurgeden parmak ızı alınır ama nerdeeeee!!!! telefona cantasına herseyıne el konur ıncelenır.ama polıslerın gorevını serıf yapıyor ne komıkkkkk.kamera cekmıs ama ne hıkmetse ara dakıkları olay yok.sacmalıgın danıskası yanı.bır senaryo yazılıyosa bıraz dıkkkat edılır yahu bukadar da sacmalanmaz kııııı