Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım bende pek takip edemiyorum açıkçası ama ali evlendi nazlıyla güya intikam için,gıcık ilkay kendi kendine hırs oluyo,mehtap ev sahibine emine şerifin metresi demiş ev sahibi emineye bir sürü hakaret etti emine yine krizlerde,sanki muzafferle şaziye evlendi tam bilemiyorum ama eminenin annesi mehtapların oturduğu evi satın almış şimdi intikam alıcak muzoyla ikisi saçmalık anlayacağın eskisi kadar izleyemiyorum
neler oldu bakalım dizide..bayadır izleyemedim..
of bugünde aliyle ilkay ilkayın odasında kilitli kaldı valla yeşilçam filmlerini solda sıfır bırakır pes yani
hayır hayatım öyle olsa bütün çeşmealtı ahalisi çalkalanırdı. çiğdem ankarada okuyor. daha öğrenci yani. yaşı da küçük ayrıca evli de değil. yani doğum falan yok tatlım...
bu arada bilmeyenler için söyliyim çeşmealtı izmirin adından da anlaşılacağı üzere çeşmeden önce gelen çok güzel bir tatil beldesi. çiğdemin ailesi de burada yaşıyor. annesi arada ankaraya çiğdemin yanına gidiyor. daha başka bilmek istediğiniz birşey varsa yanıtlayabilirim.
hayır hayatım öyle olsa bütün çeşmealtı ahalisi çalkalanırdı. çiğdem ankarada okuyor. daha öğrenci yani. yaşı da küçük ayrıca evli de değil. yani doğum falan yok tatlım...
bu arada bilmeyenler için söyliyim çeşmealtı izmirin adından da anlaşılacağı üzere çeşmeden önce gelen çok güzel bir tatil beldesi. çiğdemin ailesi de burada yaşıyor. annesi arada ankaraya çiğdemin yanına gidiyor. daha başka bilmek istediğiniz birşey varsa yanıtlayabilirim.