- 9 Eylül 2009
- 394
- 0
Boyun posun devrilsin emii eminee allah belanı vermesiiin nası sinrlendm bugun hanımlarr ayyhhh o mehtabı şerifi deiil emineyi paraçalamak lazmm, anacm eğer bir kadın kocasını kendi gözüyylee başka karıların yatapında fingirdeşirken gördüysee nası oluur da bunu içine sindirebilirr, hangi hakla "ben sineye çekerim yeter ki beni bırakma" diyebilirrr? hanii olsa kii emine şüphelense filan neysee dee ohaa gözünle gördün be aptaal!! Kendi gözünle gördüüün, emine bu bölmdee şerife ben istiyo musun kadınn olmak istyrm hazırım ben filan dedi, şerif de ben istemyrm emine dedi, eminee küplere bindii elini filan kesti sinirden paramparça ettii ortalığğ şerif eminenn haline çok üzüldü, sora emine dedi kii şerfi bi karar ver ben mi mehtap mı, sus şmdi cevap verme düşün öyle karar ver, düşünceni diyinceye kadar da sakın gözüme görükme dedi
Aptall yavuz gitt rauftan özür diledi pardon rauf abii filan fişmann annem yanlş anlatmşş faso fisoo blmem nee ona da ne sinir oldum bugüün
ali sadece ilkayın kendisinden boşandğn bilio raufla evlendğn bilmio henüss
Aptall yavuz gitt rauftan özür diledi pardon rauf abii filan fişmann annem yanlş anlatmşş faso fisoo blmem nee ona da ne sinir oldum bugüün
ali sadece ilkayın kendisinden boşandğn bilio raufla evlendğn bilmio henüss