Emine, şerifin teflonunu karıştırmaya çalışırken şifreyi bilmediği için düşünmeye başladı. Özgürün doğum tarihi diye düşündü başta. Ama bulamadı
Emine şerife sordu neden telefonuna güvenlk şifresi koydun diye. Şerif de dedi ki :Özgür oynuyo diye dersleri aksamasın diye halbuki yalan. Mahtapla görüştüğünü anlamasın diye yapmıştı bunu.
Emine özgüre sordu, çocuk da dedi ki yok öyle bir şey. Emine de kuşkulanmaya başladı haliyle. Şerif, eminenin özgürle olan yakın ilişkisini ana-oğul ilşkisini görünce çok duygulandı, mehtabın resmini gördü ve bu iş böyle olmayacak dedi.
Ve mehtaba gitti: böyle devam edemeyz mehtap, ben bunu emineye yapamam.
Mehtap: Karar verdin dimi benden ayrılacaksın dimi?
Şerif: Hayır mehtap, emiye soylycem emineden ayrılcam
Mehtap: Ne dyceksin ona birlkte olduğumuzu mu?
Şerefsiz Şerif: Hayır, hayır, emine böyle bir şeyi asla kaldıramaz yalnzca ayrılmak istediğimi söylycem ve bitcek bu iş.
O sırada emine de şerifle çektrdikleri fotoğraflara filan bakıodu canm yaa. Sonra ağlamaya başladı, şerifin ceketlerini karıştırdı. Şeker hala gördü emineyi kızdı ona yapma bole kızım dedi. Emine de şerife ne zaman iyi bişiyler yapsam huzursuz oluyor, neden çünkü vicdanı rahat etmiyor, bişiy varsa bunu hemen öğrenmeliyim böyle şüpheyle yaşayamam dedi.
Mehtap da yuvanızı yıkmak istemiyorum dedi şerife. Şerif de kızdı mehtaba senlik bir şey yok ki sadece emineden ayrılmak istiyorum hepsi bu. Mehtap bir anda panik oldu şerif de anladı: Nooldu şmdi dedi. mutsuzluğun üstüne mutluluk olmaz şerif, biz bir tutku yaşıyoruz ama ben bunun için yuva yıkamam dedi. Ama bir şeyler sakılıoyrdu bir anda telefonu çaldı zafer evdeyim yanımda kimse yok akşam arycaktm seni ama evdekilerden çekindim dedi tmm akşam ararım seni o sırada şerif hadi mehtap dedi o da telefonu kapatmak durumunda kaldı. Bu mehtap bişiler çevirio kızlar edepsizlk mi yapıo acep aboo,
Şerif : kimnle konuşuosun dedi. Mehtap da dedi kihastanede olduğum zamanlarda tanştğm bi kız arkdşm vardı onla konuşuodum dedi. Bu kız kesin para karşılığı başka başka adamlarla birlkte oluyor kızlar var bu işte bişiler ben size diyiim hastane filan hikaye, bir yandan şerif bir yandan zafer yuh yaa oh ama boşwerin beter olsun o şerefsiz şerif bir daha aldatılmayı hak etti o da Nazan da. Bu arada Nazan nermn nazlı yoktu bu bölüm.