- 9 Eylül 2009
- 394
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın berrazeynepcim dün izleyememiştim yazdıklarını okuyunca anladımki izlesm zaten sinirlerim hoplıycakmış emine nezaman şerifi yakalıycak merak ediyorum dogrusu
bence olmasinlar. serefsiz serifin igrencliklerinden sonra emine onu affederde yine boyle olurlarsa yaziklar olsun yani emineye
bu resmi özledik hepimizz şu mehtap gıcığı gitse de şerifle emine yine bole olsalar yerimseniben
alemsin berra cım ya..
ne diyeyim sanaa...
izleyemiyorum ya hiç böyle resimlerini görünce diziyi özlemişim onu anladım...baya bir gelişmeler oluyor okuyorum sayenizde....
berra zeynep merhaba cnm
ay o alinin hali ne öyle iğrençya gerçek hayatta bayğı tipsiz giyiniyomuş
bide ilkay müslüman değilmiymiş acaba kilisede ya
bide alev gerçektende iğrenç bence erkekler azcık cilveli gülen hatun görsünler tipe kılığa bakmadan
sadece başka yerleriyle bakıyorlar.
oyüzdende midesiz mahluklar
bence olmasinlar. serefsiz serifin igrencliklerinden sonra emine onu affederde yine boyle olurlarsa yaziklar olsun yani emineye
Resimlere bak ya gül gül öldüm hele raufun elinde pozlar varmşşş vvızz gelir tırıss gider sen benm elimdekilere bak demene berra :roflol::roflol:
buyuk konusmak istemiyorum ama bu durumda affetmek cok zor. bende evliyim ne yapardim diye dusunuyorum dusunmek bile istemiyorum allah kimseyi bu duruma dusurmesin. affedilse bile hic bisey eskisi gibi olmaz. sadece sozde affedilir.o da mecburiyetten. herseyde her olayda insanin aklinin bi kosesinde durur. ben olsam kesinlikle unutamam benim icin bundan daha agir bisey olamaz. ayyy yinede buyuk konusmak istemiyorum. allah kimsenin basina vermesinçok doğru diosun aysuncum allah kimsenn başına vermesin evlerden ırak ama bişi diyim mii bekara karı boşamak kolay gerçekten, bizim komşumuz vardı tire'de (izmir) avukattı kadın, kocası aldattı bilmem ne biz dedik bunlar boşanır kesin, anaaa kadın affetti kocasını iki çocuğumuz var dedi affetti, sahiden midesi nasıl kaldırdı anlamadım ama bana öyle gelio ki emine ağlar zırlar sonunda dayanamaz affeder şerifi, gerçi emine affetse noolcek kii şerif tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra "emine beni affet bi hata yapptm" diycek bi adam deil, mehtapla olduğu için ilk zamanlar pişmanlık duyuyodu ama alıştı artık kızlar şerifin içi yanmıo yaptıklarından şuncacık pişmanlık duymuyo. bu dünyada nelere alışılmıyor "napalım kısmet" der koşar yine mehtabn kollarına dolayısıyla affedicek durum da olmaz, benm gördüğüm kadarıyla şerifin vicdanının filan sızladığı yok halaa emineye bağırıoo ıyy elime geçirsem yolcam saçlarınıı tiftik tiftik klava:
kızlar doldurmuşunuz resimleri
kızlar tuğçe raufun kızıymış biliyormuydunuz