Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bu nazanda beni deli etmeye başladı boğucam kadını. ilk başta ne güzel hanımefendi falan diyordum ama bugün gıcık etti. ablası konuşurken o mimikler ne öyle? valla ben ablası olsam çakardım yani.
zaten film boyunca emineye üzülüyorum
o şerif için nelerden vazgeçtii.
işte ezilen kadın çabuk unutuluyor
erkeğin karşısında herşeyi yapınca böyle oluyor..
bugün bagırma günüydü sanki herkes birine bagırıyodu ali annesine şerif babasına nermin raufa gerçekten nazan nekadar gıcıktı bugün ben olsam önce ablama inanırdım aşk bukadarmı kör etti gözlerini anlamadım şerif zaten ayrı bi sinir bozucu mehtaba duyguları kabarınca ne baba dinledi ne emineyi gözü gördü yıkıldı inşallah anlar artık nasıl inanıyo mehtaba ya hürmüz bugünde yoktu barbarlamı kaçtı nedir
kızlar eminenin annesi şerifi hiç istememişti.ne kadar haklıymış.demekki anneleri dinlemek lazımmış.gerçek hayatta da böyle değilmi
benim anlamadığım cemin vi uun süredir kullanılmıyo nazlı bi gitti ev pırıl pırıl telde çalışıyo
salak şerif hala mehtp diyo emineye çok üzüldüm ya
yz berracım ne cok yorumlar yazmışsın öyle...
bu diziye seni senarist olarak atamaları lazım gercekten....
ayrıca verdiğin psikolojik bilgiler icin saol....
malesef biz kadınlar kendi hemcinslerimizi etiketliyoruz ...
önce kendimiz bunu yapmamalıyız.hepimizin başına gelebilir
kizlar hatirliyor musunuz? ozgur icin bi DNA testi yapilmistida hic kimse acmaya cesaret edememisti ve en son alinin elinde kalmisti. bence o test yakin zamanda ortaya cikacak cocugun seriften olmadigi anlasilacak. boylece mehtaptan kurtulacaklar ama tabii serif emineyi coktan kaybetmis olacak. yada ben oyle umit ediyorum. innnnnnsallllahhhh oyle olurda o serif denen serefsizde surum surum surunur. ayy cok sinirlendim hizimi alamadim sanirim
hikmette ne soyleyecekse soylesin artik. bu gidisle olan emineye olacak. is isten gectikten sonra aciklasa ne olcak aciklamasa ne olacak. gerci is isten gecti zaten yatti bikere o..... ile serefsizzzzzzzzz oh bee rahatladim hakaydirigubbakcemile3kız iyi hatırlattın aysuncum sen bizden çok yaşıycen kaydirigubbakcemile3 hakkkaat noolmuştu o dna işi kaynadı gitti arada, bir de hikmet ha bire bizim de elbet soyleyeceğimiz şeyler var diyip duruo haydi bakalım açılsın bütün sırlar ortayaa gerçi olan zavalli özügre olcek emin deilizz ama her an herşey olablr, ipek te özgür de pek bir şanssızlar yaw üzülüom hee :gitme: