UNUTAMIYORUM

anlayabiliyorum seni. normalde hic dugun gelinlim vs heveslisi olmayan biriydim. ailem istemiyordu esimle evlenmemi. esimin tarafta hem pek kimse yoktu hemde ben sorumluluk aldikca onlar sorumsuz oldu. gecmise baktigimda bende hep uzulurum. ne zaman bi dugun nisan olsa icim bi kotu olur. zamanla unutuluyl tabi ilk yillar icime oturmustu baya. simdi düğünlerde nisanlarda biraz buruk oluyorum o kadar

Aslinda 5 yil gecti,oldukca geride kaldi ama icimden cikmadi. Hicbir zmn isinamadim esimin ailesine cokca da bu sebeplerden.
Baya da kindar bir insanmisim diyorum bazen.
Ama insan cimrilikten olse bile oglu icin bir guzel cikolata yaptirmazmi nisana gelirken. Hele aklima geldikce esimin dusuncesizligi bogazini sikasim geliyo

düsündükce kafayı yersin benmde evlenirken yasadıgım bir çok olumsuzluk oldu hatta balayı zehir gibi oldu ama kendi kendme üzülüyodum sonra esime dedim içimdekileri agladım felan oda bu konuda hiç böyle düsünmediğini söyledi .birsekilde ınuttum simdilerde .tekrar hatırlasam tekrar uzulurum ama hatırlamamya calısıyorum. annenlere dile getir sitemini kayınvalidene lafını söyle ama içine ayma yer bitirr.sonrada unut . sukret yinede evini kurmussun mal mülk geçici Allah saglık versin

canm bide gercekten bazı aileler idrakinde olmuyorlar ve empati kurmuyolar.bizimkiler antepten baklava getiriyoz diye birsey almayacaklardı .annem dediki tam öğle saati bir kafede insanlar ac olur kuru pasta ve börek alsınlar dedi.karsı taraf ne gerek yaptı ama aldı zorlamakta lazım.ha belki zorlarına gitmiştir ama bizim oradada nisanlar da bol ikram getirilir

Biz normalde oturmaya bile biyere giderken eli bos gitmeyen insanlariz.oyle olunca herkese kendi gibi saymaktanmidir nedir ne gitiriyosunuz diye soramadik bile. Edimin ablasi nisan gecesi, gercekten sast 10:30 sulariydi :) annemi arayip ne istersiniz diye sormustu. Tabi anneminde dusuncesiz ve umursamaz haliyle aman bisey istemeyiz demismis. Sonra olan bana oldu
Evde nisan yaptik ama yinede onlardanda bizdende gelen vardi, gelin kiz olarak sap gibi kaldim ortada ne taki ne ikram bombos geldiler,
Eger Allah katinda bir hakki varsa zerresini helal etmiyorum.

Var böyle aileler.İnsan çocuğunun mürüvvetini kaç kez görür,nasıl hevesi olmaz anlamıyorum.
Ben de gördüm komşu oturmasına gelmiş gibi istemeye gelenler,ağzından bir güzel söz çıkmadan formaliteyi tamamlayıp gidenler.Çok tuhafıma gitmişti ama oluyor işte.
Boşver olan olmuş artık.Kendi aileni kurmuşsun,eşinle evladınla mutlu olmaya bak.

Dusunmeyeceksin arkadasim gecmisi onune bakacaksin durup dururken bunlari nefret ediyorum.seklinde dillendirirsen olmaz ,suan mutlumusun? Ona odaklan herkes gecmise takilsaaa ,yandik...

haksizlikla.karsilasabiliriz ama en guzeli affetmek.birde Allah tealaya havale ettim dedinmi.kapacaksin mevzuyu hak gectiyse zaten sen istemesende sorulacak bundan suphe etme ,vesvese kuruntu butun sıkinti gelir insana simdi.karar ver düşünmüyorum de ve kapat konuyu

aslinda baya kapatmistim bu konuyu unutmutumda ama nedense baya etkilendim dun.
bir anda dun yasanmis gibi geri geldi hersey.
birde hic muhabbetini yapmadik bunun ne kendi aileml ne esiminkilerle, oyle kapandi gitti. herkes hersey cok normal oldu zannediyor kimse rahatsizlik duymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…