Öncelikle ne okudnz yas kaç
neyin sıkıntısı ki bu?
sevdiğin adamla istediğin şekilde evlenip okulunu da bitirmişsin kızın da olmuş 3 yaşına bile gelmiş.
gayet ideal bi hayat görüyorum ben
düğün vs tantanasından uzak
bi tek kv yi çocuk bakmaya çağırmasaymışsınız iyiymiş
her şeyi kendiniz yapmışsınız zaten bakımı da bi şekilde halledin de minnet etmeden rahat yaşayın
Benim de unutamadığım bir ton olay oldu, hem de çok daha kırıcı şeyler. Hiçbir özel günümde ağlatmadan bırakmadılar sağolsunlar. Nişan, bohça, kına, gelinlik seçimi, ev düzme, düğün, takılar, hamilelikte bebeğimin cinsiyetini öğrendiğimiz gün de dahil. Tüm bu günlerde ağladım, burnumdan geldi herşey. Normal gündelik hayatta her görüşte kırmaları, sinir bozmaları da ayrı...
Ben de unutamıyorum, hele ki bazen geceleri uyuyamıyorum bunlar yüzünden.
Ama eşim iyi, anlayışlı. Bununla ve doğacak bebeğimle teselli buluyorum. Hepsini Allaha havale ediyorum. Herkes ektiğini biçecek, tesellim bu...
Ins bir daha boyle bir hata yapip kv yi cagirmayi dusunmuyorum, kizima esimle beraber baktik ve sonradand a krese gitmeye basladi zaten. kimseye muhtac yada minnetli degiliz bu benim istedigim birseydi ama bu kadar umursamazlik beni benden aldi.
kendi aileme onlardan daha kirkin ve kizginim aslinda. neden oyle davrandilar bilemiyorum.
simdi sorsam yada sormaya kalkissam, biz sana evlenme acele etme demistik niye herseyi aceleye getirdinki derler.
ama benim zaten hayat tarzimin bu oldugunu, uzunca sureler izin alip komsunun kzii gibi gunlerce ceyiz bakip evlenmiyecegimi dusunmezler.
insan kizinin nisani icin ozenmezmi, kina icin kucukte olsa biryer ayarlamazmi, algilayamiyorum.
esimin ailesinin densizligine laf bulamiyorum zaten,
neden boyle yaptilar, ben falanca gibi nisana nikaha layik degilmiydim sorulari beynimi yiyor.
benim babam düğüne gelemem yatsı namazına gidicem dedi
sonra bir de madem düğün yapacaksın git kendi paranla bi bilezik al bana ver düğününde sana takayım dedi :)
daha ne inciler var da ben sildim çoğunu kafamdan
bunun hak edip etmemekle layık olmakla ilgisi yok
onların gönülsüz oldukları bir şey yapmış olabilirsin, ama aile dediğin bu durumda bile senin yüzünü güldürmeye, içini rahatlatmaya çalışan kişiler olmalı
bu sebeple ben bir ailem olduğunu düşünmüyorum.
bence senin durumun da böyle.
bende hepsini Allah'a havale ettim artik, ama yinede icim sogumuyor 5 yil gecti aklima geldikce sinirim bosaliyor.
Benim de valla 3 yıl oldu geçmiyor sinir. Bazen diyorum nişan bohçası mı kaldı kaç yıl geçmiş ama olmuyor.
Takılarımı bile hırsız girer yeni gelin evine diye aldılar, 6 ay beni oyaladılar biz tutuyoruz diye. Sonra öğrendik ki bir güzel yemişler çatır çatır. Resmen çaldılar... Haram olsun.
Hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum...
Sinirim zıpladı yine :)
gorusuyormusun peki, gorusunce nasilsin?
bilmiyorum belkide sorun bende, hic donupte neden boyle yaptiniz demedim, iliskimi kesmedim yada sogutmadim, hicbirsey olmamis gibi devam ediyorum ama icim icimi yiyor.
senin babanda degisikmis ama adam acik acik soylemis bir yerde :)
bana zaten bisey takmadiklari icin aldilar almadilar derdimiz olmadi sukur :)
bende etmiyorum diycem ama kendi ailmede ucu dokunuyor :)
babam ben düğün öncesi birkaç şeye sinirlenip ortalığı yıkmak istediğimde "kızım güzellikle halletmeye çalış, düğünde yaşanılanlar unutulmaz" demişti.
cidden unutulmuyor.
bazıları evlenmeyi düşünüyorsanız sorumluluklarına katlanın, kimse size herhangi bir şey almak zorunda değil vs. diyorlar.
aslında beklenilen şeyin insanın en mutlu gününde özel hissetmesi, ilgi beklemesi, siz yeni bir hayat kurarken kurduğunuz hayatın bir parçası olanlardan sevgi olmasa bile saygı, empati beklemesi olduğunu bilmeden söylüyorlar bunu.
benim de neredeyse iki yıl geçti üzerinden.
bir vesileyle içimden geçenlerin hepsini bir bir yüzlerine söylememle içim biraz olsun hafifledi.
Yok düğünde takılan nakitle yaptıkları düğünümde, milletin ve kendi akrabalarımın da taktığı tüm çeyrekleri, tamları yok ettiler :)
Hımm anladım akrabalık var sanırım, o zaman çok şey etme :))
Eşinizle mutlu musunuz şimdi? Önemli olan bu gerisini boşverin.yok cnm esimin ailesiyle beraber kendi ailemede sinirliyim, birbirinden ayirtedemiyorum o zmnlardaki vurdumduymaz sacma hallerini o yuzden.
Eşinizle mutlu musunuz şimdi? Önemli olan bu gerisini boşverin.
Ama son yazdığınızı anlamadım eşinize neden öyle mesaj attınız
İnan takmakla eline hic bir şey gecmez .bende tam 10 yıl taktım kafama. Eee ne oldu onlara hic bir şey olmadi. Olan benim yıllarıma oldu. Sinirĺe geçen 10 yil. Onlarin yaptığı senin haketmediginden degil canim özenmemişler. Senin ailende diger tarafinda çocuklarıni evlendirme heyecanni özeni olmamış . Boşver yaşamana bak. Sonra bi bakmışsin yaşlanmışsin ve gençliğıni sinirle harcamışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?