Unutamıyorum

O hiçbir şey demeden bıraktığınız kişiye üzüldüm... Neyse evlenmişsiniz unutun artık bunları olan olmuş,geleceğinize bakın artık

Bence otobüsteki Adama aşık değilsiniz yoksa bırakmazdınız onu. Siz ikinci adam sizi terk edince gururunuz kırılmış, ona dönmüşsünüz. Eşinize karşı yoğun duygular beslemediğiniz için geçmişi hortlatıyorsunuz. Ne gerek var, önünüze bakın yoksa daha da mutsuz olursunuz.

Teşekkür ederim gercekten en iyi siz anlamışsınız

unutamiyorum dedigin sahis mi, anlatilan olaylar mi?

Etme bulma dunyasi iste.

Ama sonucta evlenmissin ve hersey bitmis. Unut gitsin

Şükürler olsun oldu bitti geçmiş geçmişte kaldı bunun bende bilincinde ve farkındayım aslında bunları anlatmamın sebebi Mustafa ceceli her şarkısını duydugum da bu geçmişte yaşadıklarım geliyor aklıma ondan ortaya çıktı :) yeni albüm çıkarmış o dönemler o kadar çok dînlerdim ki yine radyo da duydum ondan aklıma geldi yine yaşadıklarım hatalarım :) tesekkur ederim ilginize

Önüme bakıyorum zaten doğru olan da bu şükürler olsun bugünlerime aklıma geldi radyoda çalan bir şarkıdan dolayı bunları anlatmak içimi dökmek istedim. Eşimi seviyorum şükürler olsun Allah a onun gibi birini çıkardı benim karşıma sadece bir kez aşık oldum bu hayatta onu da kendi yaptığım hatalarla kendi ellerimle mahfettiğimi sizinle paylaşmak istedim.

Bütün bunlar unutmak için kendinize sans vermemenizden kaynaklı zannimca.
Tek bir şeyi hoş göremedim kusruma bakmayiniz sevdiğiniz insan sizi terkettiginde siz de sizinle sevgili olmak isteyen adama donmussunuz.
Sevgiden mi hayır, aşktan mi hayır beyden peki boşluktan.
Malum boşluk da boşluğu dogurmus.
Tespiti belirledim gerisi siz kalmis.
Kelin ilacı olsa başına sürer de mi

Hiç unutamıyorum biliyor musunuz ben pişman olduğum onun yanına gittiğim de gerçekten çok bitkin 10 kılo vermiş hayattan kopmuş üzgün bir haldeyken bana zaman ver demesinden sonra yani ona pişmanlığımı söyledikten 10 gün sonra filan tamamen benden iyi bir ruhsal durumu var gibiydi :) bu da beni şaşırttı doğrusu, olmayacağını anladığımda tamamen hayatımdan çıkardım onu sadece dua ettim aklımdan kalbimden onu al Allah ım beni benden daha çok seven bir adam çıkar karşıma diye hep dua ettim 3 sene sonra eşimi çıkardı karşıma şükürler olsun dualarım kabul oldu şuan beni benden daha çok düşünen kendi ailemden daha çok düşünen bir eşim var çok şükür her zaman şükrediyorum sadece bugün eve gelirken radyoda çalan şarkıyla bır anda böyle oldum yılların verdiği birikim sanırım içimdekileri dökmek istedim

minibuste tanistigin ve terkettigin kisiyi suclama istersen donus yapmadi filan diye, yine iyi davranmis sana..

Ben soluksuz okudum ama neden otobüsteki beyefendiye en azndan bitti yazmadınız, bu çok hain bi hareket olmuş kusura bakmayn ama, bi insanla birşeye başlayıp sonra gittim bile demeden onu öylece ortada bırakmanız, kimbilir neler çekti, onca şey arasından sadece buna takıldm, insan bitişi kabullenebilir ama bitiş şekli de bazen insanın çok zoruna gider, neyse olan olmuş umarım eşin ve sen de o da hepiniz çok mutlu olursunuz ..

Bilmiyorum belki de bu dediklerinizdendir, bir de mesleği iyiydi onun jeofizik mühendisiydi çevresi var dı belki de beni onlar etkiledi bilmiyorum ki ama o zamanlar onu bırakıp gittiğim için bir anda sebepsiz nedensiz ona bir cevap vermden çekip gittiğim için aptalın önde gideniyim bunun bilincindeyim ama şimdiki aklım olsa hiç bir insana bunu yapamaz kendime yakıştırmazdım

pismansan Rabbim goruyor zaten, ona sigin.. cikaracagin dersi cikarmis gorunuyosun, uzme kendini, yoluna bak..

Bence siz imkansızı seviyorsunuz,ilk başta birine aşık olmuşsunuz olmamış sonra otobusteki çocukla çıkarken aklınız diğerindeymiş o çocuk size gelince onunla çıkıp diğerini düşünmüşsünüz,şimdi de eşinizle birlikteyden de diğer cocuğu düşünüyorsunuz,hayatı bir geriden takip ediyorsunuz,imkansıza aşıksınız siz,eşinizle biterse heralde eşimi unutamıyorum dersiniz.

Ah keşke yazabilseydim keşke yazmayı bırakın karşıma alıp konuşsaydım
Insan gibi o zamanlar çok küçüktüm o kadar başım dönmüşki yıllardır seviyorum diye sandığım adamın beni başkasıyla duymasından sonra geri dönüşünü görünce her şeyi yakıp yaktım çok sürmedi bu baş dönmesi benim ona yaptığımı bir başkası da bana yaptı ektiğimi biçtim anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…