Unutamıyorum

Bilmiyorum belki de bu dediklerinizdendir, bir de mesleği iyiydi onun jeofizik mühendisiydi çevresi var dı belki de beni onlar etkiledi bilmiyorum ki ama o zamanlar onu bırakıp gittiğim için bir anda sebepsiz nedensiz ona bir cevap vermden çekip gittiğim için aptalın önde gideniyim bunun bilincindeyim ama şimdiki aklım olsa hiç bir insana bunu yapamaz kendime yakıştırmazdım :KK43:
Olan olmuş suclamayin artik kendinizi..
Hatanizi anlamissiniz tevbe edin bolca ve de en önemlisi icinde bulundugunuz durum için dua edin. Psikolojik yardim falan da alabilirsiniz hiçbirşey çözümsüz değil.
Kafada bitirmek gerekiyor sadece

Valla bende anlayamiyorum eslerini sevmeyenleri. Yok ask bi kere olurmus bilmem ne. Takilip kaliyorsunuz bunlara. Sevmediginiz biriyle neden evlendiniz madem? Icinde bulundugunuz bosluktan kurtulmak icin. O insana da yazik. Bunu hakediyor mu? Birini sevmeden, sirf cikarlari icin evlenmek ne kadar ahlaki? Tartisilir.

Ne diyorsunuz siz lütfen konumu tam okuyun eşimi sevmediğimi nerden çıkardınız

Insan hep daha fazlasini ister hep baska türlüsü de olabilirdi belki der..
iste bunlar hep vesvese :KK14: gözünüzde büyütmeyin

Her zaman için elindekini değersiz gören bir insan olmuşsunuz demek. Hep sizin olamayanda kalmış gözünüz. O ilk, minibüsteki adam kaybettiğinizden sonra kıymetli olmuş, eniştenizin arkadaşı da sizi istemediğinde çok kıymetliymiş, şu andaki eşiniz de iyiymiş ama görünüyor ki kaybettiğiniz kadar yine değeri yok. Gerçekten mutlu olmanız zor gibi. Geriye bakıp üzülmek bir şeyleri değiştirecekse üzülün, elinizdekini hiçe sayın yine. İyi akşamlar.

Hatalar insanlar içindir. Önemli olan farkına varıp aynı hatalara düşmemek ve elindekinin kıymetini bilmek.ALLAH daha beterinden korusun...

Ne diyorsunuz siz lütfen konumu tam okuyun eşimi sevmediğimi nerden çıkardınız
Eşinizi seviyorsanız bu konuyu neden açtınız başkasını unutamıyorum diye,insan birini seviyorsa diğerleri silinir ne anısı katılır,UNUTULUR gider yani,anlamıyorum ki biz mi sevmeyi bilmiyoruz.Eşiniz böyle şeyler hissetse hatta bu konuyu açan eşiniz olsa ne hissedersiniz

Son düzenleme:
X