• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutabilecek miyim

Herkese iyi akşamlar
Okuyan bilir 5 ay önce yarı yolda bırakıldım. Görücü usulü tanışmıştık 3 haftalık konuşma sürecimiz oldu. Bu süreçte kendini sevdirmek için çabaladı. Güzel sözler geleceğe dair planlar vs herley konuştu beni kendine bağladı ve ben süreçte sevdim. O da nilan öncesi vazgeçtim diyerek bıraktı. Hala kırgınlığım geçmedi. Seviyor muyum bilmiyorum. Ama hala aklımdan çıkaramadım. Sizce unutabilecek miyim. Hala seviyor olsam dahi ne zaöan unuturum nasıl geçer bu acı bu değersizlik hissi. Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi. Teşekkür ederim şimdiden
Ara ara aklına illaki gelir fakat eskisi kadar anlam yüklemediğin için aklına geldiği gibi gidiyor. En azından bende öyle oldu. Hiç unutamam zannediyordum ama çok şükür o evreyi atlattım. O yüzden rahat ol zamana bırak unutur muyum unutmaz mıyım diye ikilemde bile kalma.

Aynen olaya o açıdan bakmadım. Sevmek isteyen bağlanmak isteyen 1 haftada sevebilir diye düşündüm. Isınırsın beğenirsin seversin bunlar olabilir gibi geldi
Beğenmekle sevmek eylemini karıştırıyorsunuz..1 haftada birini sevemezsiniz..Sevgi, karşılıklı olarak ispatlanmış bir emek ister..

Beğenmekle sevmek eylemini karıştırıyorsunuz..1 haftada birini sevemezsiniz..Sevgi, karşılıklı olarak ispatlanmış bir emek ister..
Evet sorun da o zaten sevgisine çabasına inandırdı. O yüzden sevdim inandım bende. Bilmiyorum belkide sadece gururum kırıldığı için böyle düşünüyorum. Ama çok kızgınım madem ilgin isteğin yoktu neden kandırdın amaç neydi. Kafasına göre gelip bin bir türlü yalanla birini kandırmak duygularını kullanmak kimsenin haddine değil. Belki o yüzden çıkmıyor aklımdan

Evet sorun da o zaten sevgisine çabasına inandırdı. O yüzden sevdim inandım bende. Bilmiyorum belkide sadece gururum kırıldığı için böyle düşünüyorum. Ama çok kızgınım madem ilgin isteğin yoktu neden kandırdın amaç neydi. Kafasına göre gelip bin bir türlü yalanla birini kandırmak duygularını kullanmak kimsenin haddine değil. Belki o yüzden çıkmıyor aklımdan
Zaten 3 haftada büyük laflar eden adama itibar etmeniz de hata. Kim kime 3 haftada gerçekten aşık olabilir? Zaten olan olmuş arkanıza dönüp bakmayın, hayat devam ediyor..güzellikler getirsin 🍀🦋

Aklımdan çıkaramadım dediğiniz şey tamamen hazımsızlık, kabullenememe ile alakalı. Kabullenip, kafanızda bitirmeye ihtiyacınız var sadece.

Bence önceliğiniz akraba çevresinden çıkıp hastalıklı çocuklar dünyaya getirmeyeceğiniz gerçek dünyaya açılmak olmalı. Sonrasında 3 hafta değil bir yıl tanıyıp o şekilde devam etmelisiniz. Ama lütfen AKRABA olmasın.

Uc haftalık kıytırık bir yamuk flörte bu kadar kapılıp kafalara takılacak kadar kolay ve düşük standart olmayın.

3 haftalık konuşma süreci biteli 5 ay olmuş ve sen hala orada mısın sahiden
kimler kimler unutuluyor ah bi bilsen
bundan sanırım 3 sene önce falan güzel olabilecek bir ilişki benim salaklığım yüzünden daha flört aşamasında bitti
biraz içimde kalmış olmasından sanırım ben de bu kişiyi unutamam sanıyordum
nitekim bitmesinin üstünden aylar geçmesine rağmen hala yalnız olduğum için durup durup zihnimde o kişiye sarıyordum
geçenlerde, sanırım 31 mayıstı gün içinde bişey fark ettim
yani nerden aklıma geldi bilmiyorum ama o kişinin doğum günü ne zamandı diye geçirdim aklımdan
bi an hatırlayamadım
sonra, ya galiba 30 mayıstı dedim. takvime baktım, 31 mayıstayız :D
ki ben o ilgi duyduğum dönemler onun doğum gününü şifre falan yapıyordum telefonuma ahahah salaklık seviyem
tarih olmuş tarih çoktan
ama tazeyken, sanki hiç unutamam gibi geliyordu
velhasıl, geçiyor

Back