• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutabilecek miyim

Herkese iyi akşamlar
Okuyan bilir 5 ay önce yarı yolda bırakıldım. Görücü usulü tanışmıştık 3 haftalık konuşma sürecimiz oldu. Bu süreçte kendini sevdirmek için çabaladı. Güzel sözler geleceğe dair planlar vs herley konuştu beni kendine bağladı ve ben süreçte sevdim. O da nilan öncesi vazgeçtim diyerek bıraktı. Hala kırgınlığım geçmedi. Seviyor muyum bilmiyorum. Ama hala aklımdan çıkaramadım. Sizce unutabilecek miyim. Hala seviyor olsam dahi ne zaöan unuturum nasıl geçer bu acı bu değersizlik hissi. Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi. Teşekkür ederim şimdiden
3 haftalık görücü usulü ilişki için kendinizi bu kadar yipratmayin. Sevgi değil de hayal kırıklığı olmuş.

3 haftalık bir görüşmeden bahsediyoruz farkında mısınız? Yani bir sorun çıkmasaydı kısa sürede evlenmeye tamam mı diyordunuz
Evet doğru kişi. Olduğuna inandım. Bunun sürwci yok ki. Kimene 1 hafta da sever ısınırsın kimiyle aylarca konuşur sevemez güvenemezsin.

Uzun sürse sizi tanısa bu dediğinize belki hak verirdim ama sizi tanımamış bile. O yüzden nasıl oluyor da sizi tanımayan birisinin sizin için düşündüklerinin bir önemi oluyor anlamadım. Dediklerim hala geçerli. Siz kendi içinize dönün anlayın. Neden kendimi değersiz hissetmem hem de 3 haftalık bir ilişkide(!) mümkün oluyor diye
Şöyle belki tavırlarım karakterim görünüşüm bunlar ona itici gelmiş olabilir. Ve bu düşğnce kendimi değersiz hissettirdi. Yeterince beğenmedi mi görünüşümü ve tavırlarımı bendeki eksiklik ne. Önce isteyipte niye sonra niye vazgeçti diyw kendimi sorguladım. Ywterince güzel mi değilim tavırlarım mı itici neydi bendwki eksikilk diye düşünüyorum

çatır çatır da unutursunuz hatta öyle biriyle tanışırsınız ki iyi ki benden zamanında vazgeçmiş dersiniz

görücü usülü ya da değil tanıştıgınız kişiyle hoppala herşeyinizi açık edip paylaşmayın
konular hakkındaki fikrini sorun , düşüncelerini açık açık belirtmesini sağlayın hatta ters köşe yapın

öyle tipler gelir ki sizi kandırabilmek için ruh eşinizmişsiniz gibi davranırlar ve evlendikten sonra görürsünüz gerçek yüzlerini
bana kalırsa bu giden kişiyi bir şans , şükretme sebebi olarak görün

Umarım öyledir de bende biran önce silerim o karaktersizi kafamdan

Önce kendinizi iyileştirmeye odaklanın. Arkadaşlar da yazmış. Başkalarının değerinizi belirlemesine izin vermeyin. Ve neden bu kadar çabuk bağlanıp inandığınızı, neden hemen hayaller kurduğunuzu, doğru insan olduğundan nasıl bu kadar çabuk emin olduğunuzu sorgulayın. Ben de size benziyorum ilişkilerimde. Ve emin olun, hayat sizi iyileştirene kadar, hep aynı karakterde insanlar çıkaracak hayatınıza. Benzer döngüleri yaşamak istemiyorsanız kendinizdeki oyuğu bulup onarın. İmkan varsa terapi alın. Ben çok faydasını görüyorum.

çatır çatır da unutursunuz hatta öyle biriyle tanışırsınız ki iyi ki benden zamanında vazgeçmiş dersiniz

görücü usülü ya da değil tanıştıgınız kişiyle hoppala herşeyinizi açık edip paylaşmayın
konular hakkındaki fikrini sorun , düşüncelerini açık açık belirtmesini sağlayın hatta ters köşe yapın

öyle tipler gelir ki sizi kandırabilmek için ruh eşinizmişsiniz gibi davranırlar ve evlendikten sonra görürsünüz gerçek yüzlerini
bana kalırsa bu giden kişiyi bir şans , şükretme sebebi olarak görün
Kesinlikle olmaması iyi oldu. Ama vazgeçen o olunca insan guru kırıklığı yaşıyor. İnşallah biran önce silinir aklımdan. Evet bu güzel taktik dediğiniz şey az önce bir arkadaş daha bu konuya değindi kesinlikle kulapıma küpe olsun bu dedikleriniz çok mantıklı hem anlam yüklemem hemde karşı tarafı çözerim önce.

Kesinlikle olmaması iyi oldu. Ama vazgeçen o olunca insan guru kırıklığı yaşıyor. İnşallah biran önce silinir aklımdan. Evet bu güzel taktik dediğiniz şey az önce bir arkadaş daha bu konuya değindi kesinlikle kulapıma küpe olsun bu dedikleriniz çok mantıklı hem anlam yüklemem hemde karşı tarafı çözerim önce.
yaşadıgınız hayal kırıklıgı o kadar normal ki bunu yaşamanız gerekiyor zaten
kısa bir sürelik yas gibi düşünün ama kısa süreli olması için de gereken çabayı verin

Kiyamam seni çok iyi anlıyorum. Bak sana bunun gibi bir olay anlatiyim. Ben 2 hafta biriyle flört ettim. Yurt dışında yasiyorum burada bir polisti. Eski nisanlisina yaptiklari söyle:
Görücü üsülü Turkiyeden bir kızcağızla tanistiriliyor. Birbirlerini begeniyorlar bu atlayip ucaga Turkiyeye gidiyor 1 hafta geziyolar çok güzel vakit geciriyorlar. Ve hemen söz yapalim diyorlar. Bir hafta sonra ailecek Turkiyeye gidiyolar söz yapiyorlar. Zaten ayni memleketliler. Bu cocuk sözü taktiktan sonra buraya geri geliyor. Kizi aramamalar, küçümsemeler, artik ilgi vermemeler. Kiz tabi tepki gösterince kiza “sen hastasin, git tedavi ol” diyip oglan sözü atiyor. Bildigin narsistin önde gideni. Kiza 2 hafta prenses gibi davranip söz takip 2 hafta sonra kizi essekten dusmuse dondurmus. Banada 2 hafta sonra aynisini yapmaya calisti ama yemediiiiii
Ama o kizin intikamini ben aldim 😊 hiç bir sey demeden engeli bastim 2 hafta sonra.

Diyeceğim o ki uzak dur. Boylesi seni yari yolda birakir.

Herkese iyi akşamlar
Okuyan bilir 5 ay önce yarı yolda bırakıldım. Görücü usulü tanışmıştık 3 haftalık konuşma sürecimiz oldu. Bu süreçte kendini sevdirmek için çabaladı. Güzel sözler geleceğe dair planlar vs herley konuştu beni kendine bağladı ve ben süreçte sevdim. O da nilan öncesi vazgeçtim diyerek bıraktı. Hala kırgınlığım geçmedi. Seviyor muyum bilmiyorum. Ama hala aklımdan çıkaramadım. Sizce unutabilecek miyim. Hala seviyor olsam dahi ne zaöan unuturum nasıl geçer bu acı bu değersizlik hissi. Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi. Teşekkür ederim şimdiden

Konu sahibi yani, hani böyle yaşın 20lerinin başında, daha önce erkek arkadaşı olmayan biri olsan durumunu gerçekten anlarım. Ve çokta üzülürüm, genç kızı kandırmışlar, hayatında ilk defa sevildiğini düşünmüş, hayal kırıklığına uğramış derim.

Ama 30 yaşında daha önce sevgililerin olduğunu iddia eden birisin. Gözünü seveyim 3 hafta konuşmanın nesine yarıyolda bırakmak diyorsun? Aradan 5 ay geçmiş.

Sen bence biraz kendi hayatına odaklanmaya çalış.

Konu sahibi yani, hani böyle yaşın 20lerinin başında, daha önce erkek arkadaşı olmayan biri olsan durumunu gerçekten anlarım. Ve çokta üzülürüm, genç kızı kandırmışlar, hayatında ilk defa sevildiğini düşünmüş, hayal kırıklığına uğramış derim.

Ama 30 yaşında daha önce sevgililerin olduğunu iddia eden birisin. Gözünü seveyim 3 hafta konuşmanın nesine yarıyolda bırakmak diyorsun? Aradan 5 ay geçmiş.

Sen bence biraz kendi hayatına odaklanmaya çalış.
Şimdi bu diğerlerinden farklıydı söyledikleriyle davranışları uyuşuyordu.lgisini isteğini gösteriyordu ve somut adım da attı. Tecrübelerime dayanarak zaten rol yapma ihtimali yüksek diyordum başlarda. Bu ilgisi isteği sözleri rol olabilir derdim hangi ara inanıp bağlandım bilmiyorum. Bunu da ilk tecrübe sayabilirz çünkü ilk haftalardan itibaren bizşmkiler gelsin söz taksın diyipte somut adım atan olmadı. O yüzden belki inandım hislerine sözlerine.bu hemen söz takmak istedi haftasonu geliyoruz dedi.bunu demeseydi kesinlikle inanmazdım sözlerine.

Şimdi bu diğerlerinden farklıydı söyledikleriyle davranışları uyuşuyordu.lgisini isteğini gösteriyordu ve somut adım da attı. Tecrübelerime dayanarak zaten rol yapma ihtimali yüksek diyordum başlarda. Bu ilgisi isteği sözleri rol olabilir derdim hangi ara inanıp bağlandım bilmiyorum. Bunu da ilk tecrübe sayabilirz çünkü ilk haftalardan itibaren bizşmkiler gelsin söz taksın diyipte somut adım atan olmadı. O yüzden belki inandım hislerine sözlerine.bu hemen söz takmak istedi haftasonu geliyoruz dedi.bunu demeseydi kesinlikle inanmazdım sözlerine.
Sizin hatanız şurada başlıyor. Adam size söz takmak istedi aaa hemen olur demeniz. Dur bakalım ben seninle sözlenmek evlenmek istiyor muyum demeniz lazımdı. Hayatınızı karşı tarafın dudakları arasına bırakırsanız böyle yaparlar. Bakalım evlenilecek kişi misin bir ölçüp tartayım, vakit geçireyim, birbirimizi tanıyalım demeniz lazımdı.

Sevmek değildir de hayal kırıklığıdır bu. Çok normal. Hevesiniz kırılmış.
Değerimizi bizden başka kimse belirlemez. Bizi hayatlarında istememeleri bizi değersiz yapmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynısını yazacaktım konu sahibesi heveslenmiş olmayinca hevesi kırılmış. Geçiyor gidiyor elbet

Evet tanıyalım dedşm ama o aceleye getirdi hafta sonu söz takalım dedi. Birde bizde böyle oluyor görücü usulü birde akrabaysa uzatmıyorlar gelir görür araştırırız bide beğenirse kız ve erkek birbirini tamamdır deniyor. Ama bu ders oldu artık. İyice emşn olmadan olmuyormuş

Çok mantıksız değil mi ama bir ömür birlikte geçireceğin insanı 1 ayda oldu bittiye getirmek.
En fazla 3-5 kere gördüğün birini ne kadar tanıyabilirsin.

İstenmemek sevilmemek kendimi değersiz hissettirdi. Belli mesafedw konuşsaydı ve sonrasında beğenmeyip gitseydi saygı duyardım. Ama onca söz onca vaat. Ve benim ona anlam yüklemem. Sevdim bağlandım.kendisi aceleci davrandı hafta sonu istemeyw gelsinler söz taksınlar dedi. Bende hoşlandığım için karlı çıkmadım.
Lütfen kendi değerinizi başka insanların davranışları üzerinden belirlemeyin! Bir de 40 yıllık evli çiftler ayrılıyor, 3 haftada neyin aşkı, neyin sevgisi. Üstelik sizin "daha 3 hafta oluyor, ne abartı hareketler, gereksiz vaatler" diye düşünmeniz gerekirdi. Bir erkeğin yan çizmesi sizi çirkinlestirmez, değersizleştirmez..

Kiyamam seni çok iyi anlıyorum. Bak sana bunun gibi bir olay anlatiyim. Ben 2 hafta biriyle flört ettim. Yurt dışında yasiyorum burada bir polisti. Eski nisanlisina yaptiklari söyle:
Görücü üsülü Turkiyeden bir kızcağızla tanistiriliyor. Birbirlerini begeniyorlar bu atlayip ucaga Turkiyeye gidiyor 1 hafta geziyolar çok güzel vakit geciriyorlar. Ve hemen söz yapalim diyorlar. Bir hafta sonra ailecek Turkiyeye gidiyolar söz yapiyorlar. Zaten ayni memleketliler. Bu cocuk sözü taktiktan sonra buraya geri geliyor. Kizi aramamalar, küçümsemeler, artik ilgi vermemeler. Kiz tabi tepki gösterince kiza “sen hastasin, git tedavi ol” diyip oglan sözü atiyor. Bildigin narsistin önde gideni. Kiza 2 hafta prenses gibi davranip söz takip 2 hafta sonra kizi essekten dusmuse dondurmus. Banada 2 hafta sonra aynisini yapmaya calisti ama yemediiiiii
Ama o kizin intikamini ben aldim 😊 hiç bir sey demeden engeli bastim 2 hafta sonra.

Diyeceğim o ki uzak dur. Boylesi seni yari yolda birakir.
Karaltersiz insan yarı yolda da bırakır. Yalanda söyler maalesef. Şans işte kimi ilk tanıdığı dopru kişidir. Kimi doğru kişi gelen ekadar karaktersizlerle imtihan edilir

Sizin hatanız şurada başlıyor. Adam size söz takmak istedi aaa hemen olur demeniz. Dur bakalım ben seninle sözlenmek evlenmek istiyor muyum demeniz lazımdı. Hayatınızı karşı tarafın dudakları arasına bırakırsanız böyle yaparlar. Bakalım evlenilecek kişi misin bir ölçüp tartayım, vakit geçireyim, birbirimizi tanıyalım demeniz lazımdı.
Yok ona bırakmadım aslında tanıyalım dedim ilk başta oda tanı dedi. Sor söyliyim anlatayım kendimi dedi. Bende öyle uzaktan olmaz birini sözlerle tanıyamazsın dedim. Baktım bu acele ediyor bende ailem seni araştırsın zaten tanıdıksın. Böyle sormayla tanıyamam dedim. His oluşmuştu çünkü direk kestirip atamadım da

Lütfen kendi değerinizi başka insanların davranışları üzerinden belirlemeyin! Bir de 40 yıllık evli çiftler ayrılıyor, 3 haftada neyin aşkı, neyin sevgisi. Üstelik sizin "daha 3 hafta oluyor, ne abartı hareketler, gereksiz vaatler" diye düşünmeniz gerekirdi. Bir erkeğin yan çizmesi sizi çirkinlestirmez, değersizleştirmez..
Aynen olaya o açıdan bakmadım. Sevmek isteyen bağlanmak isteyen 1 haftada sevebilir diye düşündüm. Isınırsın beğenirsin seversin bunlar olabilir gibi geldi

Bence yine iyi biriymiş nişandan önce ayrılmış, nişanlanıp hatta nikah olduktan sonra da ayrılabilirdi, ben bunu yaşadım maalesef.

Back