Makyaj Ürünleri Ünlülerin Gerçek Yüzleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya varyaa bende nedenn
mankenler kadar güzel değilim derdimm bennn
bunlardann dahaa güzelimm

zaten bu resimler ''ben photoshop'umdan ölüyorumm!'' diye bağrıyo
biz bu halimizle güzeliz acaba dünyaca ünlü makyözler tarafından böyle makyaj yapılsa nasıl oluruz

Makyaj gercekten neleri sakliyor, nasil kamufle ediyor görüyoruz..iyi ki icat olmus yoksa ekranda yüzlerine bakilabilecek ünlü olmazdi bir kaci haric tabii..

Adriana Lima'nin Makyajsiz hali bence gayet hos ve tatli:

Eklentiler

• $6-dfbd4d798d475821.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 5.392
arkadaşlar sadece makyajsızlık değil bu. kötü açıyla ve kötü ışıkla çekilmiş fotoğraflar bunlar..
yanlış fotoğraf çekimiyle dünyanın en güzel insanını bile çirkin gösterebilirsiniz=) fazla kapılmayın=D

Rezalet valla.. Bir de erkeklerin rüyalarını süslüyorlar.. Bu resimler görseler sanaırım kabusları olurlar artık... kaydirigubbakcemile3

walla onca insan bunlara benzemek için neler yapıyorlar bence hiç çaba harcamaya gerek yok bizim türk hatunları makyajsız bile bunlardan güzelzemuszemus

hepsi değil..
makyaj guzel "hat"ları vurgular..çirkin bir kadın ancak makyajla "hoş" "havalı" gorunebilir."guzel" olamaz bence..

Rakadaslar bide zaten bu rsimlerle oynaniyo dergi kapaklari na falan basilcaklari zaman mutlaka montoj kontaj bilmem ne yapiliyo.. : :hulya:

aboooooooooooooooo
birkaçından korktum ha ama harbiden korktum yahu
kızlar biz bunlardan güzeliz be...
kocamın hasta olduklarının naturel hallerini mail olarak attım şimdi.. bir de tel edip..
aşkım sana mail gönderdim açınca şok olma olurmu dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…