Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Olabilir, herkesin begenisi Ben kizil saclilari ve cillileri cok begeniyorum bana o yüzden cok güzel ve farkli geliyor

muhtesem ya bakislar hele!
rujun rengine de ayrica bittim

Ay canım bende rujun rengine bittim

Angelina'nın anneside çok çok güzel ama Angelina'nın yeri bambaşka be.Hemen hemen herkesin yüzü oval ve narin Angelina ise çok çok nadir bulunan yüz hatlarına sahip .

Şu güzelim yüz hatları kimde var . Kıskandığım tek kadın bu

Adriana da çok güzel

Son düzenleme:

bence de adrinin kapak ftosunda abartmislar fotosopu yuz sekli ince uzun olmus gibi geldi bana halbuki daha genis surati onun. ya da ben telden bakiorm suan ondan bu sekilden goruorm bilmemedim ama bem de benzetemedim zaten rengini de acmislar baya. oynamasalarda guzel hatun zaten. foto da cok guzel ama baskasi gibi :))

Son düzenleme:
benim için natalia oreiro çok özel ..

çok seviyorum büyük bi sempatim var küçüklüğümden beri
cildi normalde hiç de güzel bi cilt değil..olsun,ben bu hallerini de seviyorum beğeniyorum.

ayrıca dolgunluğunu,şirinliğini,kendine has oluşunu da...

Bu kadının estetikli olduğuna inanasım gelmiyor :26: Yapan ne güzel yapmış Gögüslerinin silikon olduğu hiç belli değil .

Dudaklarına yaptırmış galiba .

Son düzenleme:
bu fotoyu özellikle koydum.kimse gözümüzde büyütmeye değmiyo bence.çünkü sonuçta hepsi insan

ama o fondotenlerin altında başka ciltler yatıyo ..o giysilerin,süsün püsün içindeki de insan diye düşünürsek;görünce de ayy bu ne diye şaşkına dönmeyiz

livim evet adrianın estetikleri harika şu victoria secret adına çalışan doktor kim gerçekten çok merak ediyorum ilk başta oraya giren mankenlerin hepsi dümdüz göğüsleri sonra bi bakıyosunuz kocaman bi şey olmuş victorianın çoğu mankeni böyle ama çok da yakışıyo orayıda geçmek olmaz kim acaba bu doktor

Ana demek hemen hemen hepsi böyle :44:
Gisele neden yaptırmıyor ki onda da gögüs olayı pek yok gibi .

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla Natalia Oreiro iyi günde değilmiş .

bu kızın bu kadar bozuk bir cilt yapısı olduğunu bilmiyordum.

Ana demek hemen hemen hepsi böyle :44:
Gisele neden yaptırmıyor ki onda da gögüs olayı pek yok gibi .

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla Natalia Oreiro iyi günde değilmiş .

evet cnm hatta bulabilirsem bi kaç resim eklerim:97:

bi tane site var.sadece oyuncuların fotoğrafları var ama sayfalarca konularca fotoğrafları var..her türlü fotoğraf.görülmemiş.günlük yaşamdan kareler filan

bütün yerli ve yabancı oyuncular tüm diziler hepsi var sitede.ben de bu ayrıntılı görülmemiş fotoğrafları oradan buluyorum

ama söylemek doğru olur mu burda adını bilmem..

bütün yerli ve yabancı oyuncuların var.100.sayfada konu kapanıyo başka başlık açıyolar filan öyle bi site ama düşünün artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…