Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ben montaj diye algıladım bombalamayı :KK1:
ondan iyi madem dedim :KK1:

zira Angelina nın yüzüne hastayım :KK31:
daha dünya yüzüne gelmemiştir öyle hatun derdim de hep
insan kendini kandırılmış hissediyo
ama öyle bir emin bombalama dedi ki inandım gitti bunların montaj olduğuna :)))))))))

Inanmak istemiyorsun biliyorum ama burnunda ufacicik bir müdahale olabilir mi acaba? Fark var cünkü eski haliyle. :26:

Son düzenleme:
cidden mi ?

iyi madem :KK1:

ben montaj diye algıladım bombalamayı :KK1:
ondan iyi madem dedim :KK1:

zira Angelina nın yüzüne hastayım :KK31:
daha dünya yüzüne gelmemiştir öyle hatun derdim de hep
insan kendini kandırılmış hissediyo
ama öyle bir emin bombalama dedi ki inandım gitti bunların montaj olduğuna :)))))))))

Nasil yani bombalama? :44:

Biraz argo kaçmış o söylediğim .:KK52: Karalama fotoğrafları onlar inanmayın .Bebekliğine bakar mısınız ?:nazar::nazar:

angelina-jolie-baby.jpg

Biraz argo kaçmış o söylediğim .:KK52: Karalama fotoğrafları onlar inanmayın .Bebekliğine bakar mısınız ?:nazar::nazar:

angelina-jolie-baby.jpg

bu resimlerine bayiliorm ben annesi cok guzel kadinmis angie de cok tatli guzelligi o zmndan belliymis zaten. :KK69:

o gülşen bubikoğluysa bende paris hilton!!

:KK1: :KK1:

Yahu estetikli olsalar kaç yazar .
Türkan'a yakışmış ,yapay bir görüntüsü yok .

Angelinada da estetik yok onlar bombalama resimler .:KK34:

Bambam çok güzelsin şekerim ya maşallah .

livim cnm cok tesekkur ederim tatlim senin guzelligin :KK69::KK17: :KK69:

jon_voight_and_marcheline_bertrand.jpg

annebaba.jpg

marcheline+bertrand.jpg

angelina%20jolie%27s%20mother.jpg

annesi çok güzel bence angelinadan daha güzel gerçi çok benziyolar ama annesi daha güzel geldi bana:KK69:

Cintia Dicker. Kizil saclari, cilleri, gözleri, dudaklari, burnu, fizigi...Kisaca her seyi! :KK16:

cintia_dicker_gallery.jpg

Cintia_Dicker.jpg

74091--13664285-.jpg

bu kadın çok hoşmuş gerçekten:KK16:sadece çilleri çok çirkin bence.ben çilden hiç hoşlanmıyorum özellikle vücudunda varsa gerçekten midem bulanıyor hani göğüsleri yada sırtında oluyor bazı kadınlarda işte o bende istem dışı tiksinti yapıyor küçüklüğümden beri tiksinirim ben:63:hatta küçüklük dönemim harika avcının ünlü dönemine denk gelir benim işte onun filmlerine çıplakken bakamazdım :KK9:

gülşen bubikoğlu iyi güzelde kaşları çok kötü ya:KK19:yani hiç kaşı olmayan kalemle çizdiği hali o iri gözlerin üstünde çok çirkin duruyor.birde adile naşit kullanıyordu çizme kaşı

Cintia Dicker'in vücudu harika. beli cok hos özellikle

adriana limanin vogue brazil kabak resmi. bence harika kusursuz bir surat :KK69::KK69::KK69::KK69:

bu kadın çok hoşmuş gerçekten:KK16:sadece çilleri çok çirkin bence.ben çilden hiç hoşlanmıyorum özellikle vücudunda varsa gerçekten midem bulanıyor hani göğüsleri yada sırtında oluyor bazı kadınlarda işte o bende istem dışı tiksinti yapıyor küçüklüğümden beri tiksinirim ben:63:hatta küçüklük dönemim harika avcının ünlü dönemine denk gelir benim işte onun filmlerine çıplakken bakamazdım :KK9:
Harika Avci cilli sanirim, senin o zamandan bilinc altina yerlesmis demekki. Cilli olup da surati cok güzel ve cillerin de ayri güzellik kattigi kadinlar var benim konumdan resimlerine bakabilirsin. :KK8: Ben vücutta degil de yüzde cok severim o da fazla kaplamayacak yüzü her seyin abartisi kötü.

adriana limanin vogue brazil kabak resmi. bence harika kusursuz bir surat :KK69::KK69::KK69::KK69:

Adrianan Lima mi bu? :KK53: Hic benzetemedim, sanki resimde fazla oynama yapmislar gibi. :44:

adriana limanin vogue brazil kabak resmi. bence harika kusursuz bir surat :KK69::KK69::KK69::KK69:[/QUOTE]

adriana lima cok guzel yaaa:KK69:
kızlar ben şu cintia dicker i hiç begenmedim:KK50: gerçekten herkesin begenisi degişik olabilomuş bana çekici guzel gelen hiç bir tarafı olmadı ama bir çok arkadaşımız begenmış.ben birtek gözlerini begendım :KK51:

adriana lima cok guzel yaaa:KK69:
kızlar ben şu cintia dicker i hiç begenmedim:KK50: gerçekten herkesin begenisi degişik olabilomuş bana çekici guzel gelen hiç bir tarafı olmadı ama bir çok arkadaşımız begenmış.ben birtek gözlerini begendım :KK51:[/QUOTE]

Bende cintia dicker beğenmedim...sana yine gözleri güzel gelmiş.....

çok güzel bir yüzü var zaten gözlerine bitiyorum yüz yapısıda çok güzel insanı bir bakışta etkiliyor güzelliğii.

X