ben montaj diye algıladım bombalamayı
ondan iyi madem dedim
zira Angelina nın yüzüne hastayım
daha dünya yüzüne gelmemiştir öyle hatun derdim de hep
insan kendini kandırılmış hissediyo
ama öyle bir emin bombalama dedi ki inandım gitti bunların montaj olduğuna :)))))))))
cidden mi ?
iyi madem
ben montaj diye algıladım bombalamayı
ondan iyi madem dedim
zira Angelina nın yüzüne hastayım
daha dünya yüzüne gelmemiştir öyle hatun derdim de hep
insan kendini kandırılmış hissediyo
ama öyle bir emin bombalama dedi ki inandım gitti bunların montaj olduğuna :)))))))))
Nasil yani bombalama? :44:
Biraz argo kaçmış o söylediğim .Karalama fotoğrafları onlar inanmayın .Bebekliğine bakar mısınız ?
Hmm anladim pek güzelmis bebekken deO degil de daha cok yanindaki dikkatimi cekti ne güzel yüzü var onun öyle
Biraz argo kaçmış o söylediğim .Karalama fotoğrafları onlar inanmayın .Bebekliğine bakar mısınız ?
o gülşen bubikoğluysa bende paris hilton!!
Yahu estetikli olsalar kaç yazar .
Türkan'a yakışmış ,yapay bir görüntüsü yok .
Angelinada da estetik yok onlar bombalama resimler .
Bambam çok güzelsin şekerim ya maşallah .
Şu güzelliğe bakar mısınız kızlar ?Bu kadar güzel olmak haksızlık .
Harika Avci cilli sanirim, senin o zamandan bilinc altina yerlesmis demekki. Cilli olup da surati cok güzel ve cillerin de ayri güzellik kattigi kadinlar var benim konumdan resimlerine bakabilirsin.bu kadın çok hoşmuş gerçektensadece çilleri çok çirkin bence.ben çilden hiç hoşlanmıyorum özellikle vücudunda varsa gerçekten midem bulanıyor hani göğüsleri yada sırtında oluyor bazı kadınlarda işte o bende istem dışı tiksinti yapıyor küçüklüğümden beri tiksinirim ben hatta küçüklük dönemim harika avcının ünlü dönemine denk gelir benim işte onun filmlerine çıplakken bakamazdım
annesi çok güzel bence angelinadan daha güzel gerçi çok benziyolar ama annesi daha güzel geldi bana
Annesinin daha kibar bi yüz yapisi var sanki. :44: