Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Inanmak istemiyorsun biliyorum ama burnunda ufacicik bir müdahale olabilir mi acaba? Fark var cünkü eski haliyle. :26:

Son düzenleme:
cidden mi ?

iyi madem

Nasil yani bombalama? :44:

Biraz argo kaçmış o söylediğim . Karalama fotoğrafları onlar inanmayın .Bebekliğine bakar mısınız ?

Biraz argo kaçmış o söylediğim . Karalama fotoğrafları onlar inanmayın .Bebekliğine bakar mısınız ?

Hmm anladim pek güzelmis bebekken de O degil de daha cok yanindaki dikkatimi cekti ne güzel yüzü var onun öyle

bu resimlerine bayiliorm ben annesi cok guzel kadinmis angie de cok tatli guzelligi o zmndan belliymis zaten.

o gülşen bubikoğluysa bende paris hilton!!

Yahu estetikli olsalar kaç yazar .
Türkan'a yakışmış ,yapay bir görüntüsü yok .

Angelinada da estetik yok onlar bombalama resimler .

Bambam çok güzelsin şekerim ya maşallah .

livim cnm cok tesekkur ederim tatlim senin guzelligin

annesi çok güzel bence angelinadan daha güzel gerçi çok benziyolar ama annesi daha güzel geldi bana

Cintia Dicker. Kizil saclari, cilleri, gözleri, dudaklari, burnu, fizigi...Kisaca her seyi!

bu kadın çok hoşmuş gerçektensadece çilleri çok çirkin bence.ben çilden hiç hoşlanmıyorum özellikle vücudunda varsa gerçekten midem bulanıyor hani göğüsleri yada sırtında oluyor bazı kadınlarda işte o bende istem dışı tiksinti yapıyor küçüklüğümden beri tiksinirim benhatta küçüklük dönemim harika avcının ünlü dönemine denk gelir benim işte onun filmlerine çıplakken bakamazdım

gülşen bubikoğlu iyi güzelde kaşları çok kötü yayani hiç kaşı olmayan kalemle çizdiği hali o iri gözlerin üstünde çok çirkin duruyor.birde adile naşit kullanıyordu çizme kaşı

Cintia Dicker'in vücudu harika. beli cok hos özellikle

adriana limanin vogue brazil kabak resmi. bence harika kusursuz bir surat

Harika Avci cilli sanirim, senin o zamandan bilinc altina yerlesmis demekki. Cilli olup da surati cok güzel ve cillerin de ayri güzellik kattigi kadinlar var benim konumdan resimlerine bakabilirsin. Ben vücutta degil de yüzde cok severim o da fazla kaplamayacak yüzü her seyin abartisi kötü.

Adrianan Lima mi bu? Hic benzetemedim, sanki resimde fazla oynama yapmislar gibi. :44:

adriana limanin vogue brazil kabak resmi. bence harika kusursuz bir surat [/QUOTE]

adriana lima cok guzel yaaa
kızlar ben şu cintia dicker i hiç begenmedim gerçekten herkesin begenisi degişik olabilomuş bana çekici guzel gelen hiç bir tarafı olmadı ama bir çok arkadaşımız begenmış.ben birtek gözlerini begendım

adriana lima cok guzel yaaa
kızlar ben şu cintia dicker i hiç begenmedim gerçekten herkesin begenisi degişik olabilomuş bana çekici guzel gelen hiç bir tarafı olmadı ama bir çok arkadaşımız begenmış.ben birtek gözlerini begendım [/QUOTE]

Bende cintia dicker beğenmedim...sana yine gözleri güzel gelmiş.....

çok güzel bir yüzü var zaten gözlerine bitiyorum yüz yapısıda çok güzel insanı bir bakışta etkiliyor güzelliğii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…