Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ben büyük göğüsleri beğeniyorum büyük göğüslerimde var ama çok zorluklarıda var özellikle kıyafet alırken tam bir facia...

kim in kalçalarını hiç beğenmem bende ama göğüsleri çok hoşuma gidiyor kendisi silikon olmadığını 12 yaşından beri sütyen kullandığını söylüyor.

Belkide Kimi hiç beğenmediğim için hoşuma gitmedi .Ay nedense kadını bir kaşık suda boğasım geliyor oldukça antipatik

Miniğim bu gögüslerde şahane offffffff seksi duruyor :84:

Belkide Kimi hiç beğenmediğim için hoşuma gitmedi .Ay nedense kadını bir kaşık suda boğasım geliyor oldukça antipatik

bence kim de gerçekte güzel gözükmüyordur zaten sadece göğüsleri güzel çünkü kim in boyu 1.56 o boy kaldırmaz bu kadar göğüsü.

ben büyük göğüsleri beğeniyorum büyük göğüslerimde var ama çok zorluklarıda var özellikle kıyafet alırken tam bir facia...

ya evet zorluklaarı var mesela ben geçen gün bi yelek denedim bayıldım çok güzeldi giydim fermuarını çektim göğüs kısmına geldi çıkmıyor yukarı large bedenini bile denedimm kapanmadıı ki öyle kellyninkiler falan gibide değil göğüslerim yani başka arkadaş denedi kızında çok küçük değil ama orta yani oldu ona aldı ben alamadım ama yinede büyük olsunn yaa zorluklarıda olsa büyük göğüsler çok çekicii

evet bu hatun çok sexii ya böyle olsa başka biişi isteemzdim

benim göğüslerim büyüklük olarak bu boylarda bir de benim kıyafet bulurken nasıl zorlandığımı düşün bazen çok sinirleniyorum...

Büyük göğüsü amma seven varmış ben bitek erkekler beğenir sanıyordum.Kadınlar da az değil hani.Ben genellikle itici buluyorum büyük göğüsleri.Bayanların üst tarafının kuğu gibi ince narin olması hoşuma gidiyor.Büyük göğüs o havayı bozuyor.

Bende de potansiyel vardı anne,anneanne dolayısıyla ama Allahtan küçük yaşlarda sporla uğraştığım için midir nedir o kadar büyümediler

benim göğüslerim büyüklük olarak bu boylarda bir de benim kıyafet bulurken nasıl zorlandığımı düşün bazen çok sinirleniyorum...

yaa evett zor aslında istediğin şeyleri alamıyosun belki ama ben yinede büyük göğüsleri tercih ederim

zevkler cok farkli gercekten ben de senin gibi kugu gibi yazmissin ya aynen cnm o sekilde beegeniorm. ince narin citi piti. alakasi yok ama ben de eski sporcuyum nedense yazasim geldi hhhihih ortak zevk midir eski sporcularin dicem ama deildir tabi tam tersi begenen bi suru bayan sporcu vardir.

Son düzenleme:
Kelly'nin sadece gögüs boyutunu beğendim.Gögüsleri biraz sarkık değil mi kızlar ?

Ben Adriana Limacıyım =)))))))))))

Son düzenleme:

Olabilir tabi=)
Çok azı da iyi görünmüyor.Yüzücülerin öyle mesela.Tabi mayo da bastırıyor onun da etkisi var ama en iyisi ne küçük ne büyük olsun=)=)

Yok canim öyle degil benim arkadasim da eski sporcu, gögüsleri kücük ama o tam bi büyük gögüs hastasi Ben de ince seviyorum. Özellikle beli ince olan kizlara bayiliyorum bi de göbeginde piercingi oldu mu tamamdir Benim malesef ince degil Kalin da degil ama piercingin yakisacagi kadar harika bir belim oldugu söylenemez.

bende kelly'nin göğüslerini çok beğeniyorum böyle olsun isterdim

Abartılı büyük ama bu göğüsler. Fantazi olarak ben de bayılırım ama normal yaşamda kesinlikle hoş değil. Hiç kullanışlı da değil aynı zamanda. Türkiye'de istediğmiz şekilde giyinip sokağa da çıkamıyoruz. Hadi dekolte falan giyilebilse şık durur da diğer türlü çok zor.

alexandra daddario nin gozleri paylasildi mi onceden hatirlayamadim oole ise simdiden pardon

benimde normalde iridir biraz gerçi bu aralar kilo verince küçüldüler biraz ama 80 c yani idare ederama normalde küçük göğüs severim keşke 75 olsaydı

andranın gözlerine bittimrengi özellikle süperpreslavanın dudakları hayatımda gördüğüm en itici dudaklardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…