Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ay zevkler ne farkli olabilior:) Tryamorcum genelde seninle tutuor bizim zevkler aslinda bunda tutmadi hihihi. ben de kaslarina hayranim boole kaslarim olsa daha ne isterdim dicem ama daha cok sey var istedigim bu kaslar da onnardan biri heuhue :KK52::KK52:

kalın kaşlar ve renkli gözler ikisi bir arada çok güzel duruyor.bu kızın gözlerinin maviside güzel bir mavi bu renkte gözlerin soğuk olmaması ve boş bakmaması ender bulunur birşey çok güzel duruyor o yuzden hayan kaldım:KK69:

ay zevkler ne farkli olabilior:) Tryamorcum genelde seninle tutuor bizim zevkler aslinda bunda tutmadi hihihi. ben de kaslarina hayranim boole kaslarim olsa daha ne isterdim dicem ama daha cok sey var istedigim bu kaslar da onnardan biri heuhue :KK52::KK52:

Dağınık ve üstelik kalın olan kaşı hiç sevmiyorum ben. Bu konuda ayrılıyoruz canım doğru. :KK24:

benim kızımın saç rengi hatta bunun 1 ton falan açığı tam olarak:KK19:bende çok beğeniyorum bu rengi.hem doğal hali güzel duruyor hemde üstüne sarı renk paket attırsan bile çok doğal duruyor sanki gerçekte de sarışınlarmış gibi:KK16:zaten bu renk saçı olanlar çok beyaz tenli oluyolar ve her renk saç gidiyor böylesine:KK16:

Ehehe benim sac rengime benziyor ama ben begenmiyorum sac rengimi. Kizil olmasini daha cok isterdim. Kizil sac beyaz ten bal rengi göz bu kombinasyona bayiliyorum... :KK31:

Rachel Hurd Wood hep öyle doğal kalsaymış keşke. Bu tarzını sevmedim.

77136_Rachel_Hurd_Wo.jpg

Bence de dogal kalmali. Burada saclari cok kötü. :122:

isabeli fontana çok hoş ve kendine has sağlam karakterli gösteren bir güzel işte koyu renk saçla açık renk gözün zıt uyumunda ortaya çıkan güzellik :KK69:

Isabeli-Fontana-mf06rGVR-06.jpg

isabeli-fontana_3.jpg

02_ifontana_06.jpg

IsabeliFonta_JMcCarth_6454788.jpg

IsabeliFontana.jpg

isabeli_fontana-phma2.jpg

26934.jpg

Isabeli-Fontana-Vogue-21.jpg

Isabeli_Fontana_0025.jpg

isabeli-fontana_10990.jpg

Diana Gartner in yuzu harika :KK69::KK69: :KK69: her renk ve sekil sacla sahane bi surat.:KK51: kusursuz bi kemik yapisi var bence.

diana%2Bg.jpg

dianagartnerfrankfurtgew.jpg

000721.jpg

01diana-gartner-1-z.jpg

2ex7t48.jpg
download.php
download.php

bambamcım en çok koyu renk saç yakışmış bence kemik yapısı harika gerçekten ağız burun dudak kaş göz her şeyi harika:nazar: :nazar:

bambamcım en çok koyu renk saç yakışmış bence kemik yapısı harika gerçekten ağız burun dudak kaş göz her şeyi harika:nazar: :nazar:

suanki hali koyu sacli begendigin gibi. siyah sacli hali de cok hos ama cok foto oldu eklemedim :) yuzu gercekten cok guzel o yuzden ne yapsa yakismis yahu:KK52:

aaaaa pardon cnm unutmusum ben de bu fotoyu bir yerden hatirliorm diordum :26: :18:
gercekten ozellikle bu polaroidlerde cok tatli cok doal :KK69:

Sorun değil canım benimmmm:KK54: .Bende bazı zaman unuttup tekrardan eklediğim oluyor :KK17:

Daha önce Naz Elmas'ı ekledim mi kızlar :44: Neyse bayılıyorum bu kıza :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Sizce hangi saç rengi daha çok yakışmış ?
3000000001446482.gif

naz-elmas.jpg

Melekli taçtan bende de var :KK60:
61852_0.jpg

naz-elmas-ve-rojda-demirer.jpg

Burda güzel çıkmamış :44:
naz-elmas.jpg

Sorun değil canım benimmmm:KK54: .Bende bazı zaman unuttup tekrardan eklediğim oluyor :KK17:

Daha önce Naz Elmas'ı ekledim mi kızlar :44: Neyse bayılıyorum bu kıza :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Sizce hangi saç rengi daha çok yakışmış ?

Melekli taçtan bende de var :KK60:

Burda güzel çıkmamış :44:

naz elmas bence de hos. ben acik renk saclari daha cok yakistiriorm ona koyu sacla yuzu genis yuvarlak duruor bence ama gene de hos her haliyle.:nazar:

naz elmas bence de hos. ben acik renk saclari daha cok yakistiriorm ona koyu sacla yuzu genis yuvarlak duruor bence ama gene de hos her haliyle.:nazar:

Bence saçın rengiyle alakalı değil=)Siyah saçlı döneminde kiloluydu.Candan Öte dizisnin başında kızıldı zapzayıftı.Yavaş yavaş kilo aldı,yüzü doldu işte o dönemlerinde saçlarını siyah yaptı.

Ben de çok beğeniyorum Nazı.Bütün saç renkleri yakışıyor bence..

koyu saçla yüzü nasıl yuvarlak duruyo ki:26::26:

ben en çok kızıl ve tonlarını yakıştırıyorum naz'a.yüzü çok tatlııııı:nazar:

Bence saçın rengiyle alakalı değil=)Siyah saçlı döneminde kiloluydu.Candan Öte dizisnin başında kızıldı zapzayıftı.Yavaş yavaş kilo aldı,yüzü doldu işte o dönemlerinde saçlarını siyah yaptı.

Ben de çok beğeniyorum Nazı.Bütün saç renkleri yakışıyor bence..

kilosu deistiyse onun etkisi vardir cnm ben bilmiorm kilosunu izlemedim diziyi fotolardan sadece.

koyu saçla yüzü nasıl yuvarlak duruyo ki:26::26:

ben en çok kızıl ve tonlarını yakıştırıyorum naz'a.yüzü çok tatlııııı:nazar:

sari sac yuz hatlarini cok belli etmez koyu saclar daha belirgin yapar die biliorm o yuzden oole dusundum ama kilosu deismis :emir_bebek: kizil bakir tonlari da cok yakisior bence de naza.

X