Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Hayır senin o dediğin Jennifer Aniston da var .2 sinde yüzü bebek gibi altını çiziyorum 2 sinde de estetik yok sıfır makyajla bile kendine güvenleri tam ,fıstık gibi görünüyorlar .

liv için doğru olabilir sadece yüz şekli hoşuma gitmiyor ama hazal kaya için geçerli değil bence bu söylediğin.

Bende Livimin en sevdiğim hallerini eklesem olur mu .1996-2005 yılları arası şaheneydi .Fazla makyajı pek yakıştırmıyorum bu halleri benim idolum .

Liv`i cok begeniyorum Su gibi dupduru derler ya ona bu sifat cok yakisiyor. Sevdigim resimlerinden bir kaci:

Bir tanidigimizin 5-6 yaslarinda ufak bir kizi var Liv`in sarisin ve kahverengi gözlü versiyonu. Büyüdügünde cok can yakacak. Hatta bu resimde ona cok benzemis:

KORTLARIN KIZI ANNA KOURNİKOVA'nın saçları tak kelimeyle harika..... COLOR]

artık takma mı değil mi ayırt edilemediği için.. bana pek de inandırıcı gelmiyor

o kadar işleme saçları nasıl dayanır onu da bilemiyorum

ama saçlar süper tabi bu da eklenen saçlarla ve profesyonellerin elinde şekillendirmeyle oluyor

Saç renginde ,dolgunluğuda harika ama çok uzun yaw =)

Pelin Karahan'nın orjinal saç rengi çok tatlı .Benim saçlarda bir an önce uzasada orjinal rengime dönsem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…