Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Uma Thurman ın John Travolta yla dansı, tam bir klasik, o soğuk ruhsuz bakışları pek bir yakışmıştı :KK34:

kate moss yıllardır güzelliğini ve zerafetini kaybetmeyen bir isim göz rengine ve yanaklarına bayılıyorum.küçük ağızda çok güzel duruyor.

kate-moss_resimleri_5.jpg

kate+moss

kate-moss-sexy-picture.jpg

kate-moss-picture-4.jpg

english_supermodel_kate_kate-moss-5.jpg

kate-moss-050508-011674.jpg

kate-moss.jpg

kate-moss-metro.jpg

2611_kate_moss_hq_9314.jpg

Son düzenleme:
Kesinlikle =)

Bende sevdiğim bir kaç tane fotoğrafını ekleyim .:KK9:

7561fcc6.bmp

Hazal-Kaya-hazal-kaya-9262700-604-453.jpg

hazal_kaya_0102ho4.jpg

Ayyyyyyyy çok şeker =) Şu tatlılığa bakın .

hazal-kaya-hazal-kaya-14331049-604-453.jpg

Son düzenleme:
Bende Livimin en sevdiğim hallerini eklesem olur mu:KK17: .1996-2005 yılları arası şaheneydi .Fazla makyajı pek yakıştırmıyorum bu halleri benim idolum .:KK69:

1560.jpg

1576.jpg

Siyah saçta çok yakışıyordu .

1581.jpg

1584.jpg

1588.jpg

Son düzenleme:
yüz şekillerinden ötürü olabilir ikiside uzun suratlı ama livle hazal karşılaştırılırsa çok tipim olmamasına rağmen liv hazala 1000000 çeker.

Yoooo bence çok uzun değil suratları ,yüzlerinde bir anormal bir uzunluk yok .Buraya koyan ünlülerinde bir çoğu uzun ,oval yüzlü .
Megan fox da yüzüne bakar mısınız:KK1: gayet uzun ama yakışıyor .Genel olarak bakıldığında hepsi güzel bence .:nazar:

1891.jpg

Hazal'ın yüzü gercekten çok güzel,dupduru. o en son görseller hangi fotoğrafçıya ait çok merak ettim :97:

liv in dişleri ve göz rengi çok hoş hazalında göz şekli ve rengi güzel:KK9:

livito bence de megan çok güzel bi hatun
apayrı bi çekiciliği var bu kadının yaa :KK69:

84159.jpg

O fotoğraflarda çok wamp çıkmış .Ben Meganın doğal hallerini daha çok beğeniyorum . :KK64:

livito bence de megan çok güzel bi hatun
apayrı bi çekiciliği var bu kadının yaa :KK69:

84159.jpg

bu kadın çok güzel ama meganın suratı onlar gibi değil onların aşapı doğru bir uzunluk var meganın çenesi çıkık o yuzden meganın yüz şekli güzel

Hayır senin o dediğin Jennifer Aniston da var .2 sinde yüzü bebek gibi altını çiziyorum 2 sinde de estetik yok sıfır makyajla bile kendine güvenleri tam ,fıstık gibi görünüyorlar .

Son düzenleme:
X