Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Krepe balyajı harika .Gisele çok beğeniyorum :KK69:

Gisele%20Bundchen-JTM-027568.jpg

Tuğba asıl ben senin yazdığını yanlış okumuşum canım .Dünden beri saç renkleriyle içli dışlı olduğum için herhalde =)))))))))) Kendime koptum =)

Neyse kızın saçları boya mı aaaaaaay bende aynısından istiyorum =(

Son düzenleme:
Ben şu an orjinal olduğunu yazmadım ki :44: yanlış okumuşsun. Bak ne yazmışım =)"Benim saçlarda bir an önce uzasada orjinal rengime dönsem "

hımm ben bu rengi için anladım şu anki saçıda buna yakın gerçi.

Son düzenleme:
Bu saç rengi boya mı yani:44: çok doğal duruyor :KK69:Bu renkle ilgili topik bile açtım ama tık yok :KK52:Kimse bilmiyor herhalde .

bilmem ki bir arkadasım buna çok benzer bir renge boyattı saçlarını ama doğalda olabbilir tabi

Son düzenleme:
Rachel Hurd Wood. Cocuksulugu, masumlugu, hic yaslanmayacakmis gibi duran tipi... Ve tabi ki gözleri... :KK69:

251iu7rachel.jpg

Son düzenleme:
Saç renginde ,dolgunluğuda harika ama çok uzun yaw =)

Pelin Karahan'nın orjinal saç rengi çok tatlı:KK69: .Benim saçlarda bir an önce uzasada orjinal rengime dönsem :KK59:

pelinkarahan.jpg

benim kızımın saç rengi hatta bunun 1 ton falan açığı tam olarak:KK19:bende çok beğeniyorum bu rengi.hem doğal hali güzel duruyor hemde üstüne sarı renk paket attırsan bile çok doğal duruyor sanki gerçekte de sarışınlarmış gibi:KK16:zaten bu renk saçı olanlar çok beyaz tenli oluyolar ve her renk saç gidiyor böylesine:KK16:

Benimde ana rengim o tonlarda.Bin pişmanım boyattırdığıma insanın doğal saç rengi gibisi yok :KK50:

Asumanın bacakları çok düzgün :nazar:

yüzü çok güzelmiş:nazar: fiziği ceset torbası gibi heran yıkılcak gibi duruyo çok zayıf:KK53: ama gözlerrr:KK69: :nazar:

X