Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

evet genelde vardır bu yakın olduğumuz tipleri beğeniriz ama bunu yaparken farkında değiliz kendimizden bir parça bulduğumuz için bize hoş geliyor karşımızdaki kişi.ama sonuçta beğendiği birine benzetiliyor yani beğenmediği ya da sevmediği biri değil o yuzden şanslı

sanem çelik....

çook güzel bir yüze ve karizmaya sahip

acaip derecede uyuz olduğum ender insanlardan bııyklarını aldırmamşı gibi duruyor ses tonu iğrenç ötesi gözlerinin yeşilide çok kötü bir yeşil yüz güzelliği desen zaten çok bön bir yüze sahip hiç beğenmiyorum.

bıyıklarını aldırmamışmı koptum bu benzetmeye çok hoş ya

o kadar izledim fotpraflarına baktım hiç bıyık filan göremedim ben

ben çok beğenirim kendisini..

candice swanepoel;;;;;gözleri saçları fiziği herşeyi harika vivtoria's secret mankenlerinin zaten hepsi afeti devran......

miranda kery;;;;;bebeksi yüzü çooooooook güzel

candice swanepoel;;;;;gözleri saçları fiziği herşeyi harika vivtoria's secret mankenlerinin zaten hepsi afeti devran......

miranda kery;;;;;bebeksi yüzü çooooooook güzel

sarışın hali süpermişkoyu renkli saçı sarı kadar yakışmamış

bıyıklarını aldırmamışmı koptum bu benzetmeye çok hoş ya
öyle ama yüzünde bıyık var gibi duruyor
o kadar izledim fotpraflarına baktım hiç bıyık filan göremedim ben

ben çok beğenirim kendisini..

bıyıkları yok zaten yüzünde bıyık varmış gibi duruyor ilk bakıldığında bi de bıyıklı mı olcaktı

Bıyık varmış gibi durmuyor yaa bıyıklı zaten bence.
Tüyleri açık renk olduğu için mi almıyor acaba? Çok kötü görünüyor.
Hiç beğenmedim bir kadın benim de.

Bıyık varmış gibi durmuyor yaa bıyıklı zaten bence.
Tüyleri açık renk olduğu için mi almıyor acaba? Çok kötü görünüyor.
Hiç beğenmedim bir kadın benim de.

bilmiyorum uzaktan bakınca bıyıklı görüyorum yakından öyle gözükmüyor her neyse kötü duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…