- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
Bu renk gözler mi ölü gibi...
Hmm ilginç Zevk meselesi tabi.
bergdorf tatlım sende inanılmaz bir çekik gözlü hayranlığı seziyorumyanlışmı düşünüyorum canım:44:
sanirim bir tek bana ilginc guzel ya da cekici gelmior bu kiz :26: kesinlikle cirkin deil ama ilgimi ceken birseyler bulamiorm onda nedense.
aslinda ben bebek yuzleri sevirim ama bana o kdr bebek yuzlu de gelmior nedense bazi fotolarda ama hepsinde oole bulmuorm. tamamen benm dusuncem tabi tatlim. ama ben acikcasi izlemedim de diziyi fln o yuzden sadece fotolardan bildigim kadari ile konustum bi suru insan sirin bulduguna gore illa ki ooledir
tabiki canım senin düşüncene elbette saygı duyarım ama gerçekten birini hareketleriyle mimikleriyle görünce fikir deişiyor...
bergdorf tatlım sende inanılmaz bir çekik gözlü hayranlığı seziyorumyanlışmı düşünüyorum canım:44:
evet bende farkettim genelde hep çekik kadınları çekici buluyorsun galiba :)
Yok hiç yanlış düşünmüyorsunuzHani insan en çok kimlerin fotoğraflarına bakarsa onlar arasından buluyor güzeli çirkini.. eee bende bu hatunlarla kafayı bozmuş durumdayım o yüzden Bu kadınlar bana daha sempatik sıcak geliyor yüzleriyle
Ya hafif çekik yada kafayı bozduğumdan bana öyle geliyortahmin etmiştim çok belli olyor bupeki sen nasıl birisin?umarım birazda olsa çekik gözlerin vardır canım makyajla dahada çekik gösterebilirsin o zaman tam istediğin gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?