Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Bu renk gözler mi ölü gibi...
Hmm ilginç Zevk meselesi tabi.

ben böyle renkli gözleri pek sevemiyorum yani yeşil ağırlıklı gözler hoşuma gidiyor ama mavi bana çirkin geliyor genelde.ben mavi gözü daha değişik kombinasyonlarda seviyorum.siyah saçlı beyaz tenlilerde yada esmer kızlarda.

Ben de mavi gözü sevmiyorum (Hülya Avşar'da enfes duruyor orası ayrı , yakışanı da çok )
bu kızınki de mavi yeşil gibi, yeşilimsi gibi daha çok son fotoda. O yüzden çok beğendim. :97:

Bu kızın bacakları haddinden fazla ince geldi bana ben kalın bacakları (çok kalın değil tabi) daha hoş buluyorum Mesela bacak olarak bu kızın bence daha iyi
Muhtemelen bu bacakları çok kalın bulanlar olacak.. Ama güzellik gerçekten çok göreceli

Evet dediğin gibi göreceli. Çünkü bence çok kötü görünüyor bu kızın bacakları. :26:

bergdorf tatlım sende inanılmaz bir çekik gözlü hayranlığı seziyorumyanlışmı düşünüyorum canım:44:

hemen hemen herkes seviyor ama olsun yinede paylaşayım leighton meester çok tatlı ve güzel bir kız makyajlı-makyajsız nefis bir yüz güzelliği var aslında bu kadar şirin kızları genelde sevmem onu seviyorum işte ayrıca bu kız kadar güzel taç ve saç bandı taşıyanını görmedim

Bir insana kırmızı bu kadar yakışır mı?

Son düzenleme:
sanirim bir tek bana ilginc guzel ya da cekici gelmior bu kiz :26: kesinlikle cirkin deil ama ilgimi ceken birseyler bulamiorm onda nedense.

natalie portman gercekten de gordugum en kibar yuzlerden biri cok hos kadin kadinin havasi mimikleri fln da harika
frida yi ben de begeniorm gozleri ve dudaklari ozellikle cok hos ben de ince bacak begenirim o yuzden fizigini de cok begenirim

sanirim bir tek bana ilginc guzel ya da cekici gelmior bu kiz :26: kesinlikle cirkin deil ama ilgimi ceken birseyler bulamiorm onda nedense.

ilginç ve değişik değil zaten ama çok sevimli ve ünlü değilde herkesten biriymiş gibi doğal bu kız diğer ünlüler gibi kasılmıyor o kadar içten gözüküyor ki sanırım onu sevmemin asıl sebebi bu.normalde bu kadar bebeksi bir kızı güzel bulmam daha vamp kadınları beğenirim ama bu kız benim istisnalarımdan ama gerçekten çok güzel bir yüzü var

aslinda ben bebek yuzleri sevirim ama bana o kdr bebek yuzlu de gelmior nedense bazi fotolarda ama hepsinde oole bulmuorm. tamamen benm dusuncem tabi tatlim. ama ben acikcasi izlemedim de diziyi fln o yuzden sadece fotolardan bildigim kadari ile konustum bi suru insan sirin bulduguna gore illa ki ooledir

Son düzenleme:
Bianca Balti çok güzel bence bu kızın da gözleri mavi ama ölü gibi durmuyor bir ışık var kesinlikle donuk değil ve yüz hatları karakteristik bir yapıya sahip fizik olarak beğenmeme rağmen çok seksi duruyor özelliklede saçları muhteşem

tabiki canım senin düşüncene elbette saygı duyarım ama gerçekten birini hareketleriyle mimikleriyle görünce fikir deişiyor...

tabiki canım senin düşüncene elbette saygı duyarım ama gerçekten birini hareketleriyle mimikleriyle görünce fikir deişiyor...

evt cnm o konuda haklisin o yuzden belirtiyim dedim ben de sadece fotolardan yorum yaptigimi. gercekten hareketler ve mimikler fikir degistirior bence de

bianca yı ben beğenmedim aslında dudak ve gözleri güzel ama bir bütün halinde yüzüne bakınca hoşlanmadım çünkü kadınlarda iri hatlar benim hoşuma gitmiyor.yüzü çok kemikli ve iri.ben daha zarif ve yumuşak yüzleri kadınlara yakıştırıyorum bu tarz yüzler erkeklerde hoş duruyo bence.

bergdorf tatlım sende inanılmaz bir çekik gözlü hayranlığı seziyorumyanlışmı düşünüyorum canım:44:

evet bende farkettim genelde hep çekik kadınları çekici buluyorsun galiba :)

Yok hiç yanlış düşünmüyorsunuz Hani insan en çok kimlerin fotoğraflarına bakarsa onlar arasından buluyor güzeli çirkini.. eee bende bu hatunlarla kafayı bozmuş durumdayım o yüzden Bu kadınlar bana daha sempatik sıcak geliyor yüzleriyle

tahmin etmiştim çok belli olyor bupeki sen nasıl birisin?umarım birazda olsa çekik gözlerin vardır canımmakyajla dahada çekik gösterebilirsin o zaman tam istediğin gibi olursun

tahmin etmiştim çok belli olyor bupeki sen nasıl birisin?umarım birazda olsa çekik gözlerin vardır canımmakyajla dahada çekik gösterebilirsin o zaman tam istediğin gibi olursun
Ya hafif çekik yada kafayı bozduğumdan bana öyle geliyor Göz makyajında hiç iyi değilimdir Ama hep isterim şöyle güzel çekik bir makyaj yapayım da gözlerim şenlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…