• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Ben de görmek istiyorum ama gözükmüyor...

canım ben sildim gözükmemesi normal.burda ünlülerin fotoları paylaşılıyor diye onların yanında çirkin kalmak istemedim:17::52:tubaceren iyi kalbinden öyle söylüyor canım çokta güzel sayılmam.ama görmek istiyorsan saç rengim hakkında bir topic açmıştım orda 3 foto var http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...ru-tercihfikirlerinizi-bekliyorum-kizlar.html buraya bak tatlım.hatta sende saçlarım hakkında fikrini yazarsan sevinirim :7:

Emma Rigby... Bayıldım güzelliğine. Yüz hatları vs. Harika. :97: Barbie bebekler gibi. :69:

emmarigbyhairstyles_longbarbiewaves.jpg

Emma-Cinderella-Press-Night-emma-rigby-12529245-403-594.jpg

marbella4fb5.jpg

Emma_Rigby_i128954.jpg

emma_rigby%7Cer1.jpg

emmarigby001.jpg

Edyta Zajac... Çok harika olduğunu düşünmüyorum bütün olarak ama dudakları muhteşemmm..:69::69::69:Aşırı kalın değil tam ideal. Ve ten rengine de bayıldım.:69::69:

index.php

index.php

5xv09w.jpg

index.php

index.php

index.php

index.php

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bütün olarakta çok güzel:16:hatta burda fotoğraflanan birçok kişiden çoook daha güzelmiş.dudakları ,burnu yüzünün küçük ve ovalliği,gözlerinin hem şekli hem de rengi çok güzel hatta ve hatta kulak şeklide çok güzel:1:fizik zaten söylemeye gerek yok.e daha ne olsun kızda:34:

Edyta Zajac... Çok harika olduğunu düşünmüyorum bütün olarak ama dudakları muhteşemmm..:69::69::69:Aşırı kalın değil tam ideal. Ve ten rengine de bayıldım.:69::69:

5xv09w.jpg

Hayatımda gördüğüm en güzel dudak bu herhalde :52:
Orta hatta küçük boyutta ama kalın.
Mesela Angelia Jolie tarzı dudak buruş buruş oluyor onu hiç sevmiyorum.
Bu kızın dudakları bebek dudağı gibi...

vivianduygu sana kesinlikle katılıyorum canım:7:hatta daha önce böyle bir şey söyledimde bombardımana tutmuşlardı bazıları:1:onun için birşey söyleme bu konuda istersen tatlım beğenmek zorundaymısız yoksa zevksiz olurmusuz yada kıskanıyormusuz:9:ki ben yeni halinide beğendiğimi söylemiştim sadece ünlü olmadan önceki zenci gibi halini hoş bulmadığımı söylememe rağmen bunları söylemişlerdi.kimbilir sana şimdi neler söyler bunlar:47:

Hayatımda gördüğüm en güzel dudak bu herhalde :52:
Orta hatta küçük boyutta ama kalın.
Mesela Angelia Jolie tarzı dudak buruş buruş oluyor onu hiç sevmiyorum.
Bu kızın dudakları bebek dudağı gibi...

Ben de sonuna dek katılıyorum. Angelina dudağı belki abartılı gelebilir ama iğrendiriyor resmen beni. Bazı fotolarında yine iyi duruyor ama bazılarında böyykk diyorum. Dediğin gibi buruş buruş, haddinden fazla kalın. Bu tam ideal, küçük, bebeksi enfes dudaklar. :69::69:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence angelinanın dudakları bu kızdan çok daha güzel büyük ağız sevmem ama böyle dolgun dudaklarla hiç güzel olmuyo bu kadar küçük ağız ben kızı hiç beğenmedim nedense çok donuk albenisi yok bakışları çok anlamsız yani böyle oyuncak bebek olabilir ama ruh yok.

angelinayı bi başkasıyla asla karşılaştıramayacak kadar çok beğeniyorumm..

:69:

ama herkes de birbirinin zevkine saygılı olmalı kesinlikle..

bu arada kendii görüşümü yazayım hiç beğenmedim kızı ama tabi benim zevkim:34:

tabiki çirkin değil ama sıradan bir kız bence yani bakışlarında bir donukluk bir boşluk var.

angelinayı bi başkasıyla asla karşılaştıramayacak kadar çok beğeniyorumm..

:69:

ama herkes de birbirinin zevkine saygılı olmalı kesinlikle..

bu arada kendii görüşümü yazayım hiç beğenmedim kızı ama tabi benim zevkim:34:

sana kesinlikle katılıyorum yani saygı duyma konusunda ama hatırlarsan burda daha önceki sayfalarda angelina muhabbeti geçtiğinde eski halini beğenmediğimi söylediğimde hiçte saygı duyulmamıstı:19:aksine zevksizlikle suçlamalar hatta kıskandığımı iddia etmeler olmuştu:20:ama ben muhatap olmamıstım konu uzamasın diye seviye meselesi deyip geçiştirmiştim.ne saçma değilmi o sanki benim dengim birimi ki ben kıskanayım koskoca aktrist komik olan tarafı niye yeni halini değilde zenci gibi duran halini kıskanıyorum:1:böyle saçma iddialar karşısında bizim söylediklerimiz öyle nazik ki:42:

bence orda bir yanlış anlaşılma olmuştu.böyle konular tekrar gündeme gelmez umarım kimsenin kalbi kırılmaz boşu boşuna angelina ya da başka biri için beğenenide olucak beğenmeyenide tabiki zevklerimiz hep aynı olmayabilir..

Back