• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bence angelinanın dudakları bu kızdan çok daha güzel büyük ağız sevmem ama böyle dolgun dudaklarla hiç güzel olmuyo bu kadar küçük ağız ben kızı hiç beğenmedim nedense çok donuk albenisi yok bakışları çok anlamsız yani böyle oyuncak bebek olabilir ama ruh yok.

angelinayı bi başkasıyla asla karşılaştıramayacak kadar çok beğeniyorumm..

:69:

ama herkes de birbirinin zevkine saygılı olmalı kesinlikle..

bu arada kendii görüşümü yazayım hiç beğenmedim kızı ama tabi benim zevkim:34:

Aynen kızlar ben de hiç beğenmedim bütün olarak baktığımda. Dudakları çok hoşuma gitti yalnızca.
Çok donuk olduğu konusunda da hemfikirim. Hiç cazibesi yok. Beyaz ten, mavi gözler, güzel dudaklarla iş bitmiyor.Demek ki bütün olarak güzel bir parça oluşturmadıktan sonra her şey boş.

ben çok beğendim valla kızı, yüzünde bir kusuru yok maşallah. angelinadan daha güzel yüz hatlarına sahip olduğu da aşikar. kadın gözü farklı, biz belki daha sıcak duran sevimli yüzleri beğeniyoruz ama bir erkek bu kızla yanyana gelse bence nutku tutulur valla :D

özellikle burda harika ve ötesi der susarım:82:

Eklentiler

• $29.jpg
    $29.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 42
nerde bir sürü var ben göremiyorum??? türkiyede gördüklerim genelde esmer tenli koyu renkli saçlı kızlar. hiç böyle soğuk güzelliği olan kız yok. buraya genelde bu görüntüde kızların resmi konduğu için öyle söylüyorsun sanırım canım. ama dediğim gibi böyle görüntüdeki kızları özellikle türkiyede pek bulamazsın.

türkiyeden bahsetmemiştim ki zaten :)

türkiyede bile daha çoook daha güzel ve albenisi olan kızlar var da imkanları yok..saçını başını yapıcaksın giydiriceksin bu kızlara bin basarlar.özellikle çingene diye tabir edilen topluluklardan kızlar var bebek gibi ama bakımsızlıktan göze batmıyolar. elleri yüzleri kir pas içinde

ve ben buna bin basıcak kızlar çevremde de gördüm.. görüyorum da bunlardan hiçbi eksikleri yok fazlaları var ayırca onlar kadar imkanları yok.soğuk nevale gibi duran tiplerden hoşlanmam :)

karizma,duruş,albeni ve bütünüyle güzellik her şeyden önce gelir benim içinn.ve klasik görüntünün dışında olmalı

sonuç olarak güzellik göreceli bir kavramdıııırrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
nerde bir sürü var ben göremiyorum??? türkiyede gördüklerim genelde esmer tenli koyu renkli saçlı kızlar. hiç böyle soğuk güzelliği olan kız yok. buraya genelde bu görüntüde kızların resmi konduğu için öyle söylüyorsun sanırım canım. ama dediğim gibi böyle görüntüdeki kızları özellikle türkiyede pek bulamazsın.

türkiyede genelde esmer değil kumral kız fazla bana göre.

evet göreceli işte ben de avrupai görünümden hoşlanıyorum, alaturka görüntüyü hiç sevmiyorum örneğin ince kaşlar siyaha boyalı kabarık saçlar vs :) fazla klasik giyim falan da itiyor beni. fayriye evcen tarzı kadınları mesela hiç beğenmiyorum:( soğuk yüzler daha karizmatik ve çekici geliyor bana. türkiye de herkes birbirine benzediği için olabilir belki, ben avrupai kızları beğeniyorum :)

Yoo ben de soğuk tipleri severim ama o kız çok sevimsiz, çok itici, sıfır güzellik.
Türkiye'de çok fazla güzel kız yok ama bu doğru. Ben avrupai değil de farklı tipleri seviyorum diyebilirim.
Avrupai kelimesi fena halde itici geliyor bana. :19:

Avrupai kelimesi niye itici geliyor anlamadım canım, ben Avrupalıları üstün görmüyorum kimse yanlış anlamasın beni. Nasıl doğuya özgün görünüm, asyaya özgün görünüm varsa avrupanın da genel bi profili var. havalı modern anlamında kullanmıyorum ben avrupai kelimesini, sadece avrupalı insanların genel fiziksel özelliklerini söylemek için :)

ben de kesinlikle soguk tipleri daha cok begeniorm zevk meselesi:55:. ruslari ve avrupalilari ozellikle kuzey avrupalilarin yuz tiplerini daha cok begeniorm. kemik yapilari goz sekilleri (iceri dogru olusu) ve kalkik burunlari hosuma gidior ama tabi demek deil ki bi tek onnari guzel buluorm genelde daha cok dikatimi cekiorlar. ama sonucta genel olarak guzel olan zaten guzel. eh bi de cok goreceli bi kavram. bir de cogu model podyumda ekstra souk duruor sanirim oole olmalari gerekior. normal hayatta hepsinin o sekilde dolastigini dusunmuorm. bu yuzden ozellikle modellerin sadece yuz hatlarina dikkat ediorm cunku sonucta podyumda onnardan ne isteniorsa o sekilde duruorlar. yani tabi gene karizmasi olan parliordur o ayri ;)ay bi de Edyta Zajac cok begendim dudaklari ve yuz sekli cok tatliymis :69::nazar:

katerina graham çok güzel bir siyahi yüz hatları bir siyahi için fazla bebeksi ama donuk değil gizemli ve vamp bir havası var aynı zamanda

katerina-graham-large.jpg

katerina_graham250.jpg

CW+TCA+Day+Panels+VwtHXp0tjh0l.jpg

katerina-

Son düzenleme:
Bu kız benim güzel kadın imajıma hiç uymuyor :19:, ama vücudunun inceliğini ve göz rengini çok sevdim. Bir de saçlarını..
Frida Gustavsson...

frida-gustavsson-and-giambattista-valli-fall-2010-rtw-customized-gown-gallery.jpg

115798.jpg

Frida+Gustavsson+02.jpg

Elie_Saab_HC_bbt_F9_.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bacakları kötü bence benim güzel kız tipimede uymuyor.gözlerinin rengi hiç hoşuma gitmedi özellikle ölü gibi en sevmediğim göz renklerinden biri bir tek dudak yapısı güzelmiş.

soğuk duruşlu ince uzun kızları severim ama bu frida yı hiç beğenmedim ya tuhaf bir yüzü ve bakışları var çok itici bir tip bence:19:bir tek göz rengini beğendim ama oda o kızda olduğu için güzel görünmüyor gözüme:19:hele şu en alttaki fotosu yokmu:33::33::26:

soğuk duruşlu ince uzun kızları severim ama bu frida yı hiç beğenmedim ya tuhaf bir yüzü ve bakışları var çok itici bir tip bence:19:bir tek göz rengini beğendim ama oda o kızda olduğu için güzel görünmüyor gözüme:19:hele şu en alttaki fotosu yokmu:33::33::26:

Bende bütünde hiç beğenmedim de başlık beğendiğimiz uzuvlar olunca tek tek ayırıyorum kaşı, gözü falan diye. :39:

zenci olan seksi duruyor muş:69: normalde zencileri hiç beğenmezdim oysaki:44:demekki kişinin görüntüsü çok önemliymiş bu son iki kişide bunu daha iyi anladım.soğuk duruş tarzım olmasına rağmen hiç beğenmedim zenci hiç sevmememe rağmen kız hoşuma gitti:44:

Back