Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bence fahriyede çok güzel ama tubadaki ışık ve asalet yok onda tuba bir içim su gibi

yok artık eminim bu kız gözün gördüğü en büyük güzellik bana göre hem masum hem seksi hem soğuk hem şirin nasıl bir şey anlamadım...

Son düzenleme:

gerçekten çok güzel tatlı bi yüzü var küçükken hiç kaçırmazdım vahşi güzel dizisini bunun için seyrederdim

daha önce de koymuştmm ama yine koymak istedim..küçüklüğümden beri takip ediyorum nasıl bi sevgi ve beğeniysee

natalia bence çok güzel bir kadın ama beli çok ince biraz kilo alsa daha güzel olucak sanki yoksa vücudu yüzü saçları gözleri flan çok çok güzel.

ama beli biraz fazla ince gibi :S

Son düzenleme:
petra nemcova çok tatlı bir hatun bence gülüşü çok şirin
(tabi kendide ayrı bir hoş)

natalia bence çok güzel bir kadın ama beli çok ince biraz kilo alsa daha güzel olucak sanki yoksa vücudu yüzü saçları gözleri flan çok çok güzel.

bence kilosu tam kıvamında ve beline hayranımm çok seviyorum böyle bel...

Son düzenleyen: Moderatör:
kankaaaa bu kızz sana benziyoo sanırımmmmmm
Kankam nasıl sevindim anlatamam ama üzgünüm katılamayacağım sana benzemiyoruz bu kız çok güzel

Beli harika bence hele ikinci resim mükemmel tam kum saati
Dimi bende bibertoma benzettim ama biberimiz daha güzel
Ayy kankam ya utandırıyosunuz beni okuyan gerçek sanacak

kankaa valla hakaret ederim sanaa sen daha güzelsinn

Gel öpücem doğru diyor minikom bibertom daha güzel .Biberrrrrrr sana o saç rengide çok yakışır lan

:95:Bu arada siz hangi ara mektup yolladınız püslüklerrr konuşmayın benimle küstüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…