• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

bikinileri benziyomuş diye aldım diyo ya koptum:60: :60: :60: :60:
hatta minik gibi gülücem durun:91:
:85: :85: :85: :85: :85: :85: ağlamıyorum he yanlış anlamayın:86:

bende birce akalay a aşığım kızlar:69:
ama yürüyüşü çok kötü:19:ayaklarını yan basan bi kadın asla çekici olmaz gözümde:1:

kapadokya-da-yer-gok-gercek-ask--845107.Jpeg

özellikleri kaşları ve gözleri:69:
169991-dizi-aski-gercek-oldu--6.jpg

yanındakini silemedim,k bakmayın:1:başka resimde bulamadım:1::113:

Natalia

Natalia+Oreiro+10.jpg

Kankam biliyordur bu klibi ama olsun benden ona gelsin .Kırmızılar ne yakışmış dimi :69::69:

[youtube]DmcD_UOj2l8[/youtube]

kankaa:69:nati değişmez aşkım biliyosun
ama yerlilerden birceyi çok beğeniyorum o ayrı
yalnız,nati değişmez tek aşkım:69:onun her bir zerresine,uzvuna,mimiğine,gözünün içine
her bir noktasına aşığım:69:
lan kendimi erkek gibi hissettim bi an:22::1:

Kanka o zaman kendine de aşıksın baya benziyosun çünkü:87: bilmiyorum ben bu kadının yürüşünü denk gelmedim hiç. Kadının yürüyüşü çok önemli çok:96:

Livitom bu arada sen de eklediğin kıza acayip benziyosun :69:

Natalia harika :103: kadın budur işte dedirtiyor:106:

kankam,ben boşuna topik açmadım;
şirin,sempatik sexi diye:69:
kıvrımları beni öldürüyor..incecik bir bel,sexi kıvrımlar
masum ama çekici ve sexi mimikler,off hangisini söyliyim
bende bu kadına aşığım arkadaş:31:

natalia-oreiro-20070408-236960.jpg

Natalia-Oreiro-i114012.jpg

images
N1_5851-1.jpg

hey yavrum hey
fiziğe,güzelliğe bak ya:31:

Son düzenleme:
Kanka Birceyi ben ilk defa gördüm biliyor musun yani önceden tanımıyordum :26: Ama yüzü harikaymış çok beğendim göz rengini ve yapısını sana benzettim hatta :69: ama kaşlar değil çünkü senin kaşların üstüne kaş tanımam kusursuzlar :69::69::nazar::nazar:

Bibertom lilllllli liiiiii sevindirik oldum bak o eklediğim kız benden daha güzel ama. Canlar teşekkür ederim :17:

Son düzenleme:
Kanka o zaman kendine de aşıksın baya benziyosun çünkü:87: bilmiyorum ben bu kadının yürüşünü denk gelmedim hiç. Kadının yürüyüşü çok önemli çok:96:

Livitom bu arada sen de eklediğin kıza acayip benziyosun :69:

Natalia harika :103: kadın budur işte dedirtiyor:106:

höh:36:ben ve natiye benzemek:52::37::27: sevinçten aptallaşansmil::27:
:1: kanka katılmıyorum butonuna basıcaktım nerdeyse:60:
olum yanından bile geçemem onun:5:
ama livim,bahsettiğin kıza benziyo bebem:13:hatta livonun avatarı birebir liv yani:1:
sanki kendini koymuş:69:bu kadar benzerlik olur diyorum,başkada bişey demiyorum:78:kanka,ben yürüyüşe çok takığımdır
bi kadın ayaklarını yana atarak yürüyor ve duruyosa bitti bende:)

Natalia değil kanka biricik mi ne vardı ya yan yan basan o kıza benziyosun liviminde deiği gibi göz yapın özellikle. Ama natalia benziyosun tamamen değil ama andırıyosun özellikle esmerken :69:

Kanka Birceyi ben ilk defa gördüm biliyor musun yani önceden tanımıyordum :26: Ama yüzü harikaymış çok beğendim göz rengini ve yapısını sana benzettim hatta :69: ama kaşlar değil çünkü senin kaşların üstüne kaş tanımam kusursuzlar :69::69::nazar::nazar:

Bibertom lilllllli liiiiii sevindirik oldum bak o eklediğim kız benden daha güzel ama. Canlar teşekkür ederim :17:

aa ciddimisin kankam:44:birceyi tanıyosun sanıyodum ben
kanka dövmeleride var,acayip sexi duruyo:23:ama yürüyüşü tırt:19:
benimkinden açık kankam onun gözleri:)direk yeşil yani:)
neyse ipucu vermiyelim aaa:))):60:cozuttuk yine:)
oyy meleğim:77:kankam valla utandırıyosun deme öyle:77:
teşekkür ederim livim:17:

canlarım ii geceler hepinizi biberim tanrıçam livim tubacım muahh:16:
bebeğimmm:16:
iyi uykular pamuk prensesim:16:

Natalia değil kanka biricik mi ne vardı ya yan yan basan o kıza benziyosun liviminde deiği gibi göz yapın özellikle. Ama natalia benziyosun tamamen değil ama andırıyosun özellikle esmerken :69:

:63: :63: :63: :63: :63: :19: :19: :19: :19: :88:
ne heveslendiriyon adamı be:47:bühüüü:14: :14: :14:
:63: :60: bi an havaya girmiştim oysaki:12::5:yapılırmı bu bana:37::60:

Tanrıçam Jennifer connelly ,natalia ve vahşi cazibedeki kız kimdi :44: neyse isimi hatırlayamadım 3 nün karışımı afet bir hatun .Gece gece nazar deyirmeyelim ruhuma:nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar: :nazar:

Miniğim iyi geceler fıstığım .

Son düzenleme:
Back