Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Gel öpücem doğru diyor minikom bibertom daha güzel .Biberrrrrrr sana o saç rengide çok yakışır lan

:95:Bu arada siz hangi ara mektup yolladınız püslüklerrr konuşmayın benimle küstüm

öpp öpp ben mektup yollmadımm ki küsme bize((

Son düzenleme:
hayatım diyo ki çoğu halinle natalia ya benziyosn diyo çok hoşuma gidiyo bu benimm :)) hele bazı fotoğraflarımızda felan çok benzemişiz zaten küçüklüğümden itibarn ço seviyodm naty i bide o böyle deyince çok hoşuma gitmişti.. benzeme bahsi geçince söyleyim dedim:78:

Morena Baccarini tam bir esmer güzeli .Ben ilk defa V dizisinde gördüm .Kısacık erkek saçlarıyla çok karizma görünüyor normalde kısa saçı sevmem ama Winona Ryderdan sonra Morenayada çok yakıştırdım.

ön dişlerini beğenmedim ben.birde üst dudağının şeklinden galiba gülünce diş etleri çok görünüyor buda itici bir hava vermiş.yani tebessüm hali güzel ama gülmek yakışmamış morenaya.(ilk fotoda)onun dışında gayet hoş bir kadın:)

üçüncü resimde çok güzel:81: farklı biri gibi çıkmış ama diğerlerini beğenmedim

Diana Gartner Özellikle burnu ve dudakları çok güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
aslında genel anlamda çok çok güzel diyemem ama ben böyle soğuk duruşlı beyaz iskandinav kadınları çok beğeniyorum çok cool bir havaları var bence:)

Güzellikten öte bir şey. Farklı bir yüz yapısı var değişikliği hoşuma gitti benim.

iskandinavlara daha çok benziyor bence:)almanlarda sarı oluyor gerçi ama daha iri bir ırk onlar.tabi genellemekte yanlış olur

diana ya bayildim ya cok cok guzel wow hatta. hem koyu sacla hem de sari sacla ikisinde de acayip cool ve cok guzel

Bence de çok güzel koyu saçlıyken. Saç modeli de çok yakışmış bu kıza. Farklı bir tipi var zaten. :97:

hastayım şu hatunun vücut yapısına saç-ten rengine harika ama en çok bacaklarını beğeniyorum

böyle etli düzgün bacaklarla ince bir bel uyumu muazzam birşey

Ben de bayılıyorum böyle bacaklara. Bir de hafif kaslı olunca süper görünüyor. :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…