• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

polina kouklina nin cillerini cok sirin buluorm ve gozlerini cok begeniorm. rengi ve sekli hos kaslari da guzel. goz rengi ozellikle cok hosuma gidior tam begendigim goz rengi. guzel bi hatun

2280368962_b8bf4ca93b.jpg

DSC_6294%20copy.jpg

kızlar zaten bir cevap vermeniz gerekmiyor çünkü kişi kendisii bilir öyle değilmi madem güzellikle ilgili bir forum sohbeti buyrun resimlerinizi koyun :9:

Yavrucum baktık baktık resimlerine photoshop olup olmadığını böyle anlayamayız ama :30: neyse bunu geçtim :36:kadının her resiminde de oynama yok :nazar:

Yaw ne alaka güzel insanlarda Angelina nın güzelliğini kıskanabilirler çünkü hatun güzellikte aşmış bana göre 1 numara .:69::69:
Sen kendin için ben daha güzelim diyorsan birşey diyemem :55::44::52:

Dünyalar güzelim sevindirik oldum bak iyi mi :29::17:

ama ben kadını begenmiyorum devlet meselesi yaptınız sagolun zevk meselesi

kankam,ben boşuna topik açmadım;
şirin,sempatik sexi diye:69:
kıvrımları beni öldürüyor..incecik bir bel,sexi kıvrımlar
masum ama çekici ve sexi mimikler,off hangisini söyliyim
bende bu kadına aşığım arkadaş:31:

natalia-oreiro-20070408-236960.jpg

Natalia-Oreiro-i114012.jpg

images
N1_5851-1.jpg

hey yavrum hey
fiziğe,güzelliğe bak ya:31:
bayılırımmm vahşi güzelle büyüdük :27:
cok sexy ya yüzüde cok cocuksu hem sexy hem cocuksu herkeste olmaz bu :23:

ama ben kadını begenmiyorum devlet meselesi yaptınız sagolun zevk meselesi
:27: :27: :27:
özgüven patlaması :23:
ben bişey demiyorum :27:

evettt bencede anımsatıyor . bende söyleyecektim ama sonra Liv ,beni her gördüğün güzele benzetiyorsun der diye demedim :52:

ayy bencede delikafadulden
livimin yarısını gördüğüm üğzre diğer yarısınıda hayal ettiğin üzre benziyor evet :52:

kızlar zaten bir cevap vermeniz gerekmiyor çünkü kişi kendisii bilir öyle değilmi madem güzellikle ilgili bir forum sohbeti buyrun resimlerinizi koyun :9:
Bu forumdan anladığın sadece bu mu :/

evettt bencede anımsatıyor . bende söyleyecektim ama sonra Liv ,beni her gördüğün güzele benzetiyorsun der diye demedim :52:

Nasılda biliyor kankasının diyeceklerini :56: Kankam sevdiğiniz için öyle geliyor yerim seni :48:
Yalnız bende beğendiğim size benzettiğim birisini görünce ya da atıyorum tarzına uygun birşey görünce ahanda diyorum bu prensesime kadar benziyor :69: ya da bu kıyafet ne kadar tanrıçamın tarzına göre:69: fln fistan :29::39:

Neyse Evangeline Lilly çok beğeniyorum çok sade ama çenesinde biraz yamukluk var sanki farkettiniz mi daha önce ? Herşeye rağmen 10 numara hatun :nazar:

Son düzenleme:
Neyse Evangeline Lilly çok beğeniyorum çok sade ama çenesinde biraz yamukluk var sanki farkettiniz mi daha önce ? Herşeye rağmen 10 numara hatun :nazar:

evet çenesinde bir yamukluk var ama yüzü gözleri flan süper bakışları bitiriyor beni :)

kankam,ben boşuna topik açmadım;
şirin,sempatik sexi diye:69:
kıvrımları beni öldürüyor..incecik bir bel,sexi kıvrımlar
masum ama çekici ve sexi mimikler,off hangisini söyliyim
bende bu kadına aşığım arkadaş:31:

natalia-oreiro-20070408-236960.jpg

hey yavrum hey
fiziğe,güzelliğe bak ya:31:

tanrıça bu kim, isimlerinide yazsanız:10:

Laura Verlinden Sade ve çokkkk güzel profilden o kadar hoş değil ama .

Burada aynı Liv tyler gibi .
6786.jpg

Bu da diğer fotoğrafları:

6793.jpg

6808.jpg

Son düzenleme:

:60:ayy ne alaka ebrucum burda kimse kendinin güzelliğini kanıtlama çabasında değil tabi sen hariç:68: ne diye fotoğrafımızı koyma gereksinimi duyalım ki:82:

Back