Kate Nauta,yüzünü çok çok begenirim
Tugba Buyuksutunu iki üç kez gördüm kızlar,inanın bir damlacık cocuktan bozma bir kadın.Burnu da kocaman :))
belki de bizim begenilerimiz farklıdır canım,baksana azınlik kaldık.
ama sahsen ben Turkiyeden bir yıldız gönderecegiz Hollywooda deselerdi ben Hulya Avsarın orta yaşlarını gönderirdim.
Tuba Büyüküstünü ben hiç beğenmiyorum, çok sıradan bir tip bence.... :bbo: zevk meselesi tabii...
bu kadının kaş-göz yapısı acayip seksiymiş ohaoldumsmile sempatiksalakcinni
bir Kate Nauta fotosu da benden olsun:
Uploaded with ImageShack.us
belki de bizim begenilerimiz farklıdır canım,baksana azınlik kaldık.
ama sahsen ben Turkiyeden bir yıldız gönderecegiz Hollywooda deselerdi ben Hulya Avsarın orta yaşlarını gönderirdim.
buarada bu da garip bir tesaduf oldu :)))
azinliga bir kisi daha ekleyin sempatiksalakcinni beni de cok cezbetmio acikcasi kesinlikle cirkin deil ama iste demek bizim begendiklerimiz daha iddiali tipler bilemiorm.
Kate Nauta harika kadin ya akannehir
Hulya Avsar derdim ben de Hollywood icin donutcim kaydirigubbakcemile5
Kate Nauta,yüzünü çok çok begenirim
Valla tatlım şimdi Tuğba hayranları bizi kovacak buradan kaydirigubbakcemile3
Ben Hülya Avşar'ı de beğenmiyorum, özellikle burnu çok tuhaf bence, yoksa gözleri renkli filan hoş yani ama kişiliğini de sevmiyorum belki onun da etkisi vardır...Türklerden beğendiğim Özlem Önal var birde son zamanlarda Merve Boluğur'u da beğeniyorum, hoş kız...
Özlemin de bir fotosunu ekleyeyim eksik kalmasınama dudaklarını fazla şişirdi son zamanlarda, o olmadı lmaz:
Uploaded with ImageShack.us
azinliga bir kisi daha ekleyin sempatiksalakcinni beni de cok cezbetmio acikcasi kesinlikle cirkin deil ama iste demek bizim begendiklerimiz daha iddiali tipler bilemiorm.
Kate Nauta harika kadin ya akannehir
Hulya Avsar derdim ben de Hollywood icin donutcim kaydirigubbakcemile5
sanırım sorun bende mesela son fotoğraflar arasında sadece bunu beğendim ben özellikle burnunuboshayallersmile onun dışındakiler çok sıradan geldi banalmaz:
Sophie Monk... Burnu ve gözleri muhteşem. Gözlerinin hem rengi, hem de yapısı çok güzel. :asigim:
kesinlikle benm de cok begendigim bi hatun cok guzel saclari gozleri burnu var fizigi de guzel
özlem önalı bende cok begenir"dim"..ama feci abarttı Angelina tutkusunu..yani o dudaklar facia..
Hulya Avsarın yıldız ışığı var,kadın seksi şımarık umarsamaz ukala :)))) yani kısaca akıllı :))) Bende cok cok sevmem ama Turkıye gundemını bu kadar uzun zaman mesgul edebılecek bir star ısığı ondan sonra kımsede goremedım ben.
kaydirigubbakcemile5
valla canım bu hatun transporter 2 de hele sahaneydiiii
evet degil mi nasıl guzel burnu
sophie monku gercekten begenıyordum,ama son dudakları ne olacak ya..ya agzında yer kalmadı dolgu için..biri dur desin bu kadınlara..
bende dolgu ıstıyorum ama bununda bir sınırı var..yani bu kadar guzel bir ten,bu denli guzel gözlere o dudaklar hiç yakısmıyor..
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?