Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Tugba Buyuksutunu iki üç kez gördüm kızlar,inanın bir damlacık cocuktan bozma bir kadın.Burnu da kocaman :))

Tugba Buyuksutunu iki üç kez gördüm kızlar,inanın bir damlacık cocuktan bozma bir kadın.Burnu da kocaman :))

bir kere de benim yanımdan geçmişti ben fark etmedim bile şakkıdı tesadüfen arkadaşım o yöne bakıyormuş da o görmüştü....akannehir çok sıradan bir tip dediğim gibi, fark edilmiyor...

belki de bizim begenilerimiz farklıdır canım,baksana azınlik kaldık.
ama sahsen ben Turkiyeden bir yıldız gönderecegiz Hollywooda deselerdi ben Hulya Avsarın orta yaşlarını gönderirdim.

buarada bu da garip bir tesaduf oldu :)))

belki de bizim begenilerimiz farklıdır canım,baksana azınlik kaldık.
ama sahsen ben Turkiyeden bir yıldız gönderecegiz Hollywooda deselerdi ben Hulya Avsarın orta yaşlarını gönderirdim.

Valla tatlım şimdi Tuğba hayranları bizi kovacak buradan kaydirigubbakcemile3
Ben Hülya Avşar'ı de beğenmiyorum, özellikle burnu çok tuhaf bence, yoksa gözleri renkli filan hoş yani ama kişiliğini de sevmiyorum belki onun da etkisi vardır...Türklerden beğendiğim Özlem Önal var birde son zamanlarda Merve Boluğur'u da beğeniyorum, hoş kız...

Özlemin de bir fotosunu ekleyeyim eksik kalmasın ama dudaklarını fazla şişirdi son zamanlarda, o olmadı lmaz:

Uploaded with ImageShack.us

azinliga bir kisi daha ekleyin sempatiksalakcinni beni de cok cezbetmio acikcasi kesinlikle cirkin deil ama iste demek bizim begendiklerimiz daha iddiali tipler bilemiorm.

Kate Nauta harika kadin ya akannehir
Hulya Avsar derdim ben de Hollywood icin donutcim kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 evet tatlım yaa aynen sanırım daha iddialı tipler beğeniyoruz biz... vereliniortak

ay yazmayıim şimdi bu kızda kimseyi beğenmiyor derler diye ama benim gibi tuğbayı beğenmeyenlerde varmış artık gönül rahatlığıyla yazabilirimkaydirigubbakcemile3ya bence çok kaba bir yüzü var bir kadın zerafeti hiç göremiyorum ben o kızda of ya çok gıcık bir tipbilmiyorumkismile

Sophie Monk... Burnu ve gözleri muhteşem. Gözlerinin hem rengi, hem de yapısı çok güzel. :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle benm de cok begendigim bi hatun cok guzel saclari gozleri burnu var fizigi de guzel

özlem önalı bende cok begenir"dim"..ama feci abarttı Angelina tutkusunu..yani o dudaklar facia..

Hulya Avsarın yıldız ışığı var,kadın seksi şımarık umarsamaz ukala :)))) yani kısaca akıllı :))) Bende cok cok sevmem ama Turkıye gundemını bu kadar uzun zaman mesgul edebılecek bir star ısığı ondan sonra kımsede goremedım ben.

kaydirigubbakcemile5

valla canım bu hatun transporter 2 de hele sahaneydiiii

sanırım sorun bende mesela son fotoğraflar arasında sadece bunu beğendim ben özellikle burnunuboshayallersmile onun dışındakiler çok sıradan geldi banalmaz:

evet degil mi nasıl guzel burnu

Sophie Monk... Burnu ve gözleri muhteşem. Gözlerinin hem rengi, hem de yapısı çok güzel. :asigim:

sophie monku gercekten begenıyordum,ama son dudakları ne olacak ya..ya agzında yer kalmadı dolgu için..biri dur desin bu kadınlara..

bende dolgu ıstıyorum ama bununda bir sınırı var..yani bu kadar guzel bir ten,bu denli guzel gözlere o dudaklar hiç yakısmıyor..

kesinlikle benm de cok begendigim bi hatun cok guzel saclari gozleri burnu var fizigi de guzel

opuyorumnanaktan

sophie nin dolgusu konusunda hemfikiriz cnm. kaydirigubbakcemile5
ozlem onal guzel kadin ama cok yapmacik duruor bazi fotolarinda eyvahedigeldismile

kızlar özlem önalla ilgili gercek hayat tecrübemi söyliyeyim birden fazla kez aynı yerde karşılaştık oturduk vs yakından inceleme fırsatı buldum:)) Fotograflarda çirkin çıkıyor bence normal hayatta cidden makyajsızken esofmanlarla bile taş gibiydi, tamam estetikli filan ama Türkiyede gördügüm en güzel kadındı diyebilirim :) Bu belki benim renkli göz dolgun dudak takıntımdan kaynaklanıyordur ama hatun cidden cok güzeldi:))

sophianın dudaklarından korkuyorum ben sanki dişleri ve dudaklarıyla birini öldürebilecek hissi veriyor :'(

gerçi yüzünü de beğeniyorum ..oyunculuğu zaten süper ve eskiden biraz kiloluydu şimdiki haliyle tam süperr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…