- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
saçları ve fiziğine hastayımmm
Saçları pırasa gibi ama ben de hastayım kendisine.
Süper çekici bir kadın. Çok asil aynı zamanda.
Duruşu, bakışı harika.
Rol kabiliyeti de gayet güzel ve etkileyici. boshayallersmile
Irina Shayk'ın Dudakları göz sekli ve rengi birde sacının koyu olmasına ragmen küllü gibi görünmesi çok güzell :) Aralarda incecik küllü sarılar mı vardır nedir:)
Söylemeden geçemiycem : Nedir bu ruslardan çektiğimiz :))
Amanda ya her baktığımda sarışın olasım geliyoröylesine gür ,harika tonda ve pırıl pırıl saçları var ki kızı kacırıp sac ve bakım sırlarını sorarsam hiç şaşırmayın:))Hele Chloe'deki dalgalı saç şekli :x Teninin beyazlıgı, Göz rengi ve Dudak sekli ha bide bacakları resmen harika Ayrıca en güzel gögüslü kadınlardan biri oldugunu düşünüyorum dekoltesi ve gögüsleri cok güzel, işte resimler :)
Not: Beğenmediğim yeri yokmuş sanırım heryerini beğeniyorum yazsam yetermiş :))
Not2: Bide Bambama cok benzetiyorum :)
Michelle Williams'a bayılırım. Onun da Dawson's Creek dönemindeki halleri beni çok etkilemiştir ama hala da çok güzel. Çok doğal, masum. Burnunu, gözlerini, dudaklarını, ten rengini, dişlerini çok beğenirim. Genelde bu tip burun sevmem ama ona cuk oturmuş, çok güzel görünüyor.
ay amandaaaaaaaaaaaaaaaaacigimiz.
tuonelam sirinim benm guzelim pamugum daha neler yaw :) tesekkur ederim tatlisim ama keske benzesem a.s. su kiza bi daha bak dirim hiiihihihi kiza hakaret olur valla sırnaşık şeysırnaşık şey. hem bence de sana cok benziyiii yaw. sen kumral versiyonusun hihih. ahh benzemeyi cok isterdim tebi. he bu o saclar konusunda kacirmak icin yardimci olacak biri var burada. kaydirigubbakcemile2
Bambamcim yaa ne hakareti sana hep söyledim benzetiyorum diye bak itiraz etme masa firlatan tuzki gelir:) hem teninin beyazlıgı yüz şekli göz sekli saclar vs acaip benziyo sen benzetme ben benzetiyorum hıh! kaçırma konusunda detayları konusalım haha
magdalena frackowiak
tek tek sayamiorm heryeri cok guzel - goz rengini (kahve olusunu) cok seviorm. saclari, dudaklari, cildi, dolgun ayni zmnda belirgin kemikleri olan yuz sekli boshayallersmileboshayallersmile
Ay bu kız çok taşmış yaaBayılıyorum yüz yapısı böyle olanlara :gitme:
magdalena frackowiak
tek tek sayamiorm heryeri cok guzel - goz rengini (kahve olusunu) cok seviorm. saclari, dudaklari, cildi, dolgun ayni zmnda belirgin kemikleri olan yuz sekli boshayallersmileboshayallersmile
burda da cok guzel :)
Adriana Lima çok hoş kadın, ayrıca pembe rujuna bayıldımmm ne renk ki acaba bu?
Donut cum görürsen bi cevap ver tatlım bunu sen bilirsin....MAC creme cup 'a mı benziyor bu renk acaba?
aha ay tatlim ayni seyi sorucaktim ben de ruju sahane ama dimi hatta ozenip bugun acik pembe bi ruj surdum ama ondaki cok guzel yaw. tabi dudaklari da cok hos delikafaduldendelikafadulden donutimmm bizi duy :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?