• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Michelle Williams'a bayılırım. Onun da Dawson's Creek dönemindeki halleri beni çok etkilemiştir ama hala da çok güzel. Çok doğal, masum. Burnunu, gözlerini, dudaklarını, ten rengini, dişlerini çok beğenirim. Genelde bu tip burun sevmem ama ona cuk oturmuş, çok güzel görünüyor.

blockbusterawardsarriva.jpg
mewithoutyouny28.jpg
lucyawards00arrivals14.jpg

landofplentyvenicephoto.jpg

ympromspring98p1.jpg
bbmny196.jpg
landofplentyvenice03.jpg

Michelle Williams'a bayılırım. Onun da Dawson's Creek dönemindeki halleri beni çok etkilemiştir ama hala da çok güzel. Çok doğal, masum. Burnunu, gözlerini, dudaklarını, ten rengini, dişlerini çok beğenirim. Genelde bu tip burun sevmem ama ona cuk oturmuş, çok güzel görünüyor.

blockbusterawardsarriva.jpg
mewithoutyouny28.jpg
lucyawards00arrivals14.jpg

ympromspring98p1.jpg
bbmny196.jpg
landofplentyvenice03.jpg

çok güzel ve tatlı biri bende çok beğenirim makyajlarını da çok beğendim çok naturel

jessica alba da fizik süper yüzü de öyle.. ben de çok beğenirim

Michelle Williams ilk defa görüyorum.çok şirin ve doğal

Monica Belluci... Saçları, dudakları, burnu, duruşu, bakışı...
Özellikle de genç ve tazecik zamanlarını seviyorum.

down_Monica_Bellucci1.jpg

e419acbd05fc.jpg

MB51.jpg

kingfebruary1991005.jpg

1990set001002.jpg

63933065.jpg

monicabellucci2.jpg

73194fredericmeylan1221.jpg
[/IMG]
monicamix10.jpg

Bana göre kadını kadın yapan güzellik değildir kadını kadın yapan seksapalitedir. Bir kadın çok güzel bir yüze sahip olabilir, bakışları çok anlamlı olabilir, mimiklerine davranışlarına herkes hayran olabilir ama güzel bir vücuda sahip değilse hatları belirgin ve dişi değilse o kadın benm için sadece sevimlidir. Kadını kadın yapan erkekten ayıran şeydir dolgun göğüs ve kalça. Bunlar en tahrik edici olgulardır. Her güzel vücutlu kadın seksi değildir ama seksi olup güzel vücuda sahip olmayan kadına da ender rastlanır.

ben buna kelımesı kelımesıne katılıyorum..Dunyanın gelmıs gecmıs en seksı kadınlarına baktıgımızda hepsi iri goguslu ve dolgun kalcalı..
:içelim:

amanda seyfried'in masumiyetine hayranım.çok masum bir güzelliği var.
amanda21.jpg

amanda18.jpg

amanda2.jpg

o zaman senin Chloeyi izlemen şart,her zaman masum degil kaydirigubbakcemile3

Monica Belluci... Saçları, dudakları, burnu, duruşu, bakışı...
Özellikle de genç ve tazecik zamanlarını seviyorum.

down_Monica_Bellucci1.jpg

e419acbd05fc.jpg

MB51.jpg

kingfebruary1991005.jpg

1990set001002.jpg

63933065.jpg

monicabellucci2.jpg

73194fredericmeylan1221.jpg
[/IMG]
monicamix10.jpg

tam bir dişi..

Amanda ya her baktığımda sarışın olasım geliyor:( öylesine gür ,harika tonda ve pırıl pırıl saçları var ki kızı kacırıp sac ve bakım sırlarını sorarsam hiç şaşırmayın:))Hele Chloe'deki dalgalı saç şekli :x Teninin beyazlıgı, Göz rengi ve Dudak sekli ha bide bacakları resmen harika Ayrıca en güzel gögüslü kadınlardan biri oldugunu düşünüyorum dekoltesi ve gögüsleri cok güzel, işte resimler :)

Not: Beğenmediğim yeri yokmuş sanırım heryerini beğeniyorum yazsam yetermiş :))

Not2: Bide Bambama cok benzetiyorum :)

Back