• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Ay yok şekerim ne masumiyeti :)):olmaz: gerci biz su an bunu tartısırken o bi yerlerde para sayıyodur :)))ben tipini sevemedim bu disney'in yeni star(!) larına gıcık oluyorum, Miley ve Selena :(

bana göre demi daha tatlı
gerizekalı selena yüzünden kızı kimse görmüo :dilcikar:

Irina Shayk'ın Dudakları göz sekli ve rengi birde sacının koyu olmasına ragmen küllü gibi görünmesi çok güzell :) Aralarda incecik küllü sarılar mı vardır nedir:)

Ayh! Selena ve Miley ikisinide beğenmem hiç, hatta oldukça iticiler bana göre...o kadar makyaja ve photoshop'a rağmen çok sıradan tipleri var....

Rachel McAdams çok severim, Amanda Seyfried ile "Mean Girls" filminde oynamıştı valla onu izlemekten ben Amanda'yı farketmemişim bile...Gerçi çok fotojenik değil bu kız filmlerde çok daha güzel görünüyor...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

kilolu gostermıs ama sevdım elbiseyi,içinde Halle Berry olacaktı bunun ah ahh

rihanna-at-the-2007-bambi-awards-3.jpg

carla bruni

bayılıyorum bu kadına fizziği çok güzel özellikle yüz hatlarını gülüşüni çok beğeniorum

herşey iğrenç olmuş hiç yakışmıo şuna :oklava:

ay haha katılıyorum bende hiç sevmiyorum şu kızı :))

Ben de aynı şekilde hiç beğenmem. İlkokul çocuğu gibi ve çok sıradan bir tip.

Irina Shayk'ın Dudakları göz sekli ve rengi birde sacının koyu olmasına ragmen küllü gibi görünmesi çok güzell :) Aralarda incecik küllü sarılar mı vardır nedir:)

Irina Sheik'ı ben de çok beğenirim. Burnu, dudakları, gözleri, vücudu... :asigim:
Rus olduğunu bilmiyordum. Brezilyalılara benziyor. :)

66567223.jpg

41023303.jpg

33020r2122199lo.jpg

57979septimiu29irinasha.jpg

82548irinasheikintimiss.jpg

irinasheik4019.jpg

08511irinasheik00112259.jpg

40715835.jpg

8822299076celebritypara.jpg

irinashaykgreygooseeleg.jpg

saçları,gözleri çokk güzel bar rafaelinin

ben de saclarina hayranim boshayallersmile

Ayh! Selena ve Miley ikisinide beğenmem hiç, hatta oldukça iticiler bana göre...o kadar makyaja ve photoshop'a rağmen çok sıradan tipleri var....

Rachel McAdams çok severim, Amanda Seyfried ile "Mean Girls" filminde oynamıştı valla onu izlemekten ben Amanda'yı farketmemişim bile...Gerçi çok fotojenik değil bu kız filmlerde çok daha güzel görünüyor...

bu kiz cok guzel bayiliorm ben de :asigim:

Back