Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

:)))) ya masumıyetı hosuma gıdıyor benım :)))

Ay yok şekerim ne masumiyeti :))lmaz: gerci biz su an bunu tartısırken o bi yerlerde para sayıyodur :)))ben tipini sevemedim bu disney'in yeni star(!) larına gıcık oluyorum, Miley ve Selena

Ay yok şekerim ne masumiyeti :))lmaz: gerci biz su an bunu tartısırken o bi yerlerde para sayıyodur :)))ben tipini sevemedim bu disney'in yeni star(!) larına gıcık oluyorum, Miley ve Selena

bana göre demi daha tatlı
gerizekalı selena yüzünden kızı kimse görmüo :dilcikar:

Irina Shayk'ın Dudakları göz sekli ve rengi birde sacının koyu olmasına ragmen küllü gibi görünmesi çok güzell :) Aralarda incecik küllü sarılar mı vardır nedir:)

Ayh! Selena ve Miley ikisinide beğenmem hiç, hatta oldukça iticiler bana göre...o kadar makyaja ve photoshop'a rağmen çok sıradan tipleri var....

Rachel McAdams çok severim, Amanda Seyfried ile "Mean Girls" filminde oynamıştı valla onu izlemekten ben Amanda'yı farketmemişim bile...Gerçi çok fotojenik değil bu kız filmlerde çok daha güzel görünüyor...

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

carla bruni

bayılıyorum bu kadına fizziği çok güzel özellikle yüz hatlarını gülüşüni çok beğeniorum

herşey iğrenç olmuş hiç yakışmıo şuna klava:

ay haha katılıyorum bende hiç sevmiyorum şu kızı :))

Ben de aynı şekilde hiç beğenmem. İlkokul çocuğu gibi ve çok sıradan bir tip.

Irina Shayk'ın Dudakları göz sekli ve rengi birde sacının koyu olmasına ragmen küllü gibi görünmesi çok güzell :) Aralarda incecik küllü sarılar mı vardır nedir:)

Irina Sheik'ı ben de çok beğenirim. Burnu, dudakları, gözleri, vücudu... :asigim:
Rus olduğunu bilmiyordum. Brezilyalılara benziyor. :)

saçları,gözleri çokk güzel bar rafaelinin

ben de saclarina hayranim boshayallersmile

bu kiz cok guzel bayiliorm ben de :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…