Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Michelle Williams'a bayılırım. Onun da Dawson's Creek dönemindeki halleri beni çok etkilemiştir ama hala da çok güzel. Çok doğal, masum. Burnunu, gözlerini, dudaklarını, ten rengini, dişlerini çok beğenirim. Genelde bu tip burun sevmem ama ona cuk oturmuş, çok güzel görünüyor.

çok güzel ve tatlı biri bende çok beğenirim makyajlarını da çok beğendim çok naturel

jessica alba da fizik süper yüzü de öyle.. ben de çok beğenirim

Michelle Williams ilk defa görüyorum.çok şirin ve doğal

Herkese yakışmaz böyle doğal tonlar ama bu kadında bir harika. boshayallersmile

Monica Belluci... Saçları, dudakları, burnu, duruşu, bakışı...
Özellikle de genç ve tazecik zamanlarını seviyorum.

[/IMG]

ben buna kelımesı kelımesıne katılıyorum..Dunyanın gelmıs gecmıs en seksı kadınlarına baktıgımızda hepsi iri goguslu ve dolgun kalcalı..
:içelim:

amanda seyfried'in masumiyetine hayranım.çok masum bir güzelliği var.

o zaman senin Chloeyi izlemen şart,her zaman masum degil kaydirigubbakcemile3

Monica Belluci... Saçları, dudakları, burnu, duruşu, bakışı...
Özellikle de genç ve tazecik zamanlarını seviyorum.

[/IMG]

tam bir dişi..

herşey iğrenç olmuş hiç yakışmıo şuna klava:

Amanda ya her baktığımda sarışın olasım geliyor öylesine gür ,harika tonda ve pırıl pırıl saçları var ki kızı kacırıp sac ve bakım sırlarını sorarsam hiç şaşırmayın:))Hele Chloe'deki dalgalı saç şekli :x Teninin beyazlıgı, Göz rengi ve Dudak sekli ha bide bacakları resmen harika Ayrıca en güzel gögüslü kadınlardan biri oldugunu düşünüyorum dekoltesi ve gögüsleri cok güzel, işte resimler :)

Not: Beğenmediğim yeri yokmuş sanırım heryerini beğeniyorum yazsam yetermiş :))

Not2: Bide Bambama cok benzetiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…