Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ayrıca seksilik değil bence mesele güzel görünmek seksilik apayrı bişey kiloyla dolgunlukla popoyla dudakla olmaz..

o varsa vardır yoksa yoktur..

Bana göre kadını kadın yapan güzellik değildir kadını kadın yapan seksapalitedir. Bir kadın çok güzel bir yüze sahip olabilir, bakışları çok anlamlı olabilir, mimiklerine davranışlarına herkes hayran olabilir ama güzel bir vücuda sahip değilse hatları belirgin ve dişi değilse o kadın benm için sadece sevimlidir. Kadını kadın yapan erkekten ayıran şeydir dolgun göğüs ve kalça. Bunlar en tahrik edici olgulardır. Her güzel vücutlu kadın seksi değildir ama seksi olup güzel vücuda sahip olmayan kadına da ender rastlanır.

Katie Holmes'u çok severim çok beğenirim. Ama Tom Cruise'la evlenmeden öncesini...
Evlilik öncesi tam bir lolitaydı, sonra bozuldu.
Dawson's Creek'teki haliyle beni büyülerdi hep. Mimiklerine, burnuna bayılıyorum.
Şu anda burnu estetikli ve daha dar. Her ikisini de seviyorum. boshayallersmile

bi arkadaşıma acayip derecede benziyor bu halleriikizi gibi bitek onun gözleri mavi katie nin yeşil

ben de Jennifer Anistonu asil ve hoş bulurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…