birde agız yapısı sevmedıgım agız yapısı cinsinden..yoksa gözleri degil ama göz rengi falan cok hoş.ama genel olarak :1closedeyes:
Evet benimde ilk gözüme çarpan şey ağız yapısı ve burnu oldu. Burnu biraz fazla kalkık bu da onu güzel olmaktan çok sevimli kılıyor
Bana Hush Puppies andırıyor gozleri,en fettan kadın sevdıgım ıcın hıtap etmıyor bana
Evet benimde ilk gözüme çarpan şey ağız yapısı ve burnu oldu. Burnu biraz fazla kalkık bu da onu güzel olmaktan çok sevimli kılıyor
Daha doğrusu ağız yapısı hoş olmadığı için burnu falan da pek hoş gözükmüyor
çoooook tatlı ya bakışlara bakarmısınız yerim seni ben opuyorumnanaktan
evet tatlım uyuşuyor zevklerimiz chace'i çok beğeniyorum bakışlarına aşığım resmen
:içelim:
ali mi sempatiksalakcinni
gözleri çok güzelmiş ama Ali ABLA nın
Şişman değil canm dolgun. Tam bir kadın vücuduna sahip, göğüsleri oldukça dolgun, kalçalarına oranla ince bir bele ve geniş kalçalara sahip. Bana göre tam bir kadınlık sembolü. Ama ne yazık ki daha yeni yetişen kız çocuklarına benzeyen o kadar çok kadın var ki etrafta seksiyim diye dolaşan (olanıda estetikle elde edebilmiş) gerçek bir kadın görünce şişman geliyor bizlere. İnsanlar demek ki senin tabirinle şişkolardan hoşlanıyor ki en seksi göğüslere ve vücuda sahip kadın seçilmiş. Zevk meselesi diyelim.yerimseniben
ali mi sempatiksalakcinni
gözleri çok güzelmiş ama Ali ABLA nın
ali later'ın beğenmediğim bir yanı yok.çok beğenirim kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?