• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

evet tatlım uyuşuyor zevklerimiz chace'i çok beğeniyorum bakışlarına aşığım resmen
:içelim:

evet canım ses tonu,hareketleri çok hoş geliyor bana da .Allah sahibine bağışlasın valla kendi gibi bebek yüzlü biriyle evlensin çocukları da dünya tatlısı olsun inşallah:CüvCüv:

ali later'ın beğenmediğim bir yanı yok.çok beğenirim kendisini
ali-larter-1024x768-214.jpg

ali mi sempatiksalakcinni
gözleri çok güzelmiş ama Ali ABLA nın :delphin:

Şişman değil canm dolgun. Tam bir kadın vücuduna sahip, göğüsleri oldukça dolgun, kalçalarına oranla ince bir bele ve geniş kalçalara sahip. Bana göre tam bir kadınlık sembolü. Ama ne yazık ki daha yeni yetişen kız çocuklarına benzeyen o kadar çok kadın var ki etrafta seksiyim diye dolaşan (olanıda estetikle elde edebilmiş) gerçek bir kadın görünce şişman geliyor bizlere. İnsanlar demek ki senin tabirinle şişkolardan hoşlanıyor ki en seksi göğüslere ve vücuda sahip kadın seçilmiş. Zevk meselesi diyelim.yerimseniben

bence gayet de kilolu :))

hiç beğenmiyorum ben bu kadar kilo sevmem..

ayrıca seksilik değil bence mesele güzel görünmek seksilik apayrı bişey kiloyla dolgunlukla popoyla dudakla olmaz..

o varsa vardır yoksa yoktur..

sarışınım diye geçinenlere de örnek olsun..doğal sarışın iştee sempatiksalakcinni

bi tanıdığım var da kendini sarışın sanıp ilan ediyo herkese..çok komik o geldi birden aklıma

Back