canım çoğu da yalan yaaa 40 felandır en fazla üstü de daha küçük o kadar büyük giydiğini sanmıyorum..
ben 38 im mesela benden bi farkı yok sadece belden altı daha iri :s bilmiyorum da gözüme öyle geldi :)) öyle düşünüyorum
beren saat de 34 bedenmiş o da 36 gibi duruyo 34 olsa bi deri bi kemik olması lazımdı mesela..abartıyolar bence
Bambacım guzeldır benım
Canım kızmak yok aklını karıstıracagım ama sanki full platin daha cok yakısıyor sana..dedim ve sustum aklın karısmasın lutfen.Boyle de guzel emın ol
olabilir tabi bambam
herkesin farklı oluyo bide eti sıkı oluyo felan göstermiyo ya da salık oluyo...değişik duruyo herkeste kilolar :))
doğru haklısın bel ve kalça oranı güzel olmalı bel ince olucak kalçalar dolgun :)))
canım çoğu da yalan yaaa 40 felandır en fazla üstü de daha küçük o kadar büyük giydiğini sanmıyorum..
ben 38 im mesela benden bi farkı yok sadece belden altı daha iri :s bilmiyorum da gözüme öyle geldi :)) öyle düşünüyorum
beren saat de 34 bedenmiş o da 36 gibi duruyo 34 olsa bi deri bi kemik olması lazımdı mesela..abartıyolar bence
ay cnm benm ben de 34 bedenim ama oole bir deri bir kemik deilim yani bilmiorm oole dior en azindan insanlar ki bence de o kdr zayif deilim. bir ara cok zayiftim ama gene de ayni bedendim gene de oole hastalikli gibi durmuordu. 36 ile 34 arasinda cok buyuk fark yok zaten bence bana 36larda oluor ama tam oturmasini istersem 34. yani berenin de oole sanirim cok cok ince durmuor ama tipi minyondur yapisi dardir.
mariyln e gelince cok guzel kadin ya kusursuzzzzzz boshayallersmileboshayallersmile bence kadinin kac beden oldugundan ziyade kalca bel orani daha onemli mariylnde de sahane gorunuor bel kalca orani boshayallersmile
tatlim bitanem cnm benm nie kiziyim olumunekankayizsmile cok teskkur ederim guzel yorumun icin :asigim: ben de cok seviorm platin ama biraz deisiklik olsun artik senelerdir ayni kendim boyadigim icin her ay dip boya fln baydim bi sure boole 2-3 renkli olsun istiorm golgeli fln gibi. istersem platine donus 1 islem olumunekankayizsmile cok saol cnm benm opucukkkk! Şeniz
canım bu farazi degil..bu yıllardır bılınen ve konusulan bır gercek.kadın 42 beden..ama oyle orantılı kı gozumuze batan bır sısmanlıgı yok.
ombreler modayken kesınlıkle zamanlaman sahane,dene tatlım
Shakiranin sacları rıofleden sonra acayip yıprandı,ama dalgası uzunlugu falan hakıkaten cok guzel.