Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

]

mükemmel bir yüze sahip
Makeup.jpg

bende inanılmaz begenırdım ama bu kadını photoshopsuz ne zaman normal halde gordum,yuzun yapısı ınanılmaz ıtıcı geldı balım.ole cok degısıyor ki bunlar fotolarda..

biz bir cogundan guzeliz valla kızlar a.s.

Sophie_EllisBextor_dziwne_4015798.jpg

79734271.jpg

Sophie+EllisBextor.jpg

21b2adl.jpg

Sophie-Ellis-Bextor40.jpg

article-0-09169F07000005DC-885_468x404.jpg

21b2adl.jpg

evet shop çok değiştirio insanları artık normal fotolarına bile shop yapıo çoğu insan,biz de görüp iç çekioruz aaa ne kadar güzel die.boshayallersmile
halbuki gerçek yüzleri öyle olmuo..:umursamaz:
bir de bein en gıcık olduğum şey shop yapıp yapmadım diyenler.:kızgın:

Avril'in saçlarını ben de çooookkk beğeniyorum.
Çok sağlıklı ve güzel görünüyor. boshayallersmile

]

bende inanılmaz begenırdım ama bu kadını photoshopsuz ne zaman normal halde gordum,yuzun yapısı ınanılmaz ıtıcı geldı balım.ole cok degısıyor ki bunlar fotolarda..

biz bir cogundan guzeliz valla kızlar a.s.

Sophie_EllisBextor_dziwne_4015798.jpg

79734271.jpg

Sophie+EllisBextor.jpg

21b2adl.jpg

Sophie-Ellis-Bextor40.jpg

article-0-09169F07000005DC-885_468x404.jpg

21b2adl.jpg

bence normal halide güzel..kendine has bi yapısı var ben beğeniyorum

evet shop çok değiştirio insanları artık normal fotolarına bile shop yapıo çoğu insan,biz de görüp iç çekioruz aaa ne kadar güzel die.boshayallersmile
halbuki gerçek yüzleri öyle olmuo..:umursamaz:
bir de bein en gıcık olduğum şey shop yapıp yapmadım diyenler.:kızgın:

bi çoğu da shop yapmıyo ama yüzü fondotenden görünmüyo daha neler neler..onları napcaz cnmm onların da normal halleri öyle değil aslaa

ben de yapıyorum shop ama gün ışığında çektiklerime yapmıyorum sadece parlama varsa ya da karanlık çekmişse onları düzeltirim yani ışığını düzeltiyorum başka yerimle oynamam :)))

çünki makine öyle çekiyoo ama dışarda güneş ışığında normal çekiyo anca ayarları nasılsa bi anlayıp da yapamadım :s

gece modu ışıkta çekim felan

bi çoğu da shop yapmıyo ama yüzü fondotenden görünmüyo daha neler neler..onları napcaz cnmm onların da normal halleri öyle değil aslaa

ben de yapıyorum shop ama gün ışığında çektiklerime yapmıyorum sadece parlama varsa ya da karanlık çekmişse onları düzeltirim yani ışığını düzeltiyorum başka yerimle oynamam :)))

çünki makine öyle çekiyoo ama dışarda güneş ışığında normal çekiyo anca ayarları nasılsa bi anlayıp da yapamadım :s

gece modu ışıkta çekim felan

ama kimileri hallaten accayip shop yapıyoo.. :S tanıyamıyosn yani o derece

bende canım fotomda bulanıklık veya az ışık olduüunda biraz oynarım ama o da kötü çektiyse tabi makina,yoksa ay cildim pürüzsüz dursun,ay şuran şöyle dursun diye oynamam hiç fotolarımla zaten o kadar profesyonel değilim.sempatiksalakcinni
insanları kandırmak oluyor bence bu,ha estetik tağtırıp bir yerine düzelttirmişsin ha fotonu shoplamışsın.ikisi de aynı şey benm içina.s:nazar:

evet kızlar haklısınız bu photoshop acayip değiştiriyor valla bide üstüne üstlük bize de profesyonel makyaj,estetik,takma saç,takma kirpik takılsa inanın bunlardan çok daha güzel oluruz ki zaten kk bayanlarının hepsi de çok bakımlı ve güzelboshayallersmilebayanssulusmile

Doğrudur canım ama çıt çıt olsa bile rengi filan çok hoş, kızın yüzü de çok güzel...beğeniyorum yine de onu kaydirigubbakcemile2

evet canım yüzü harika,saçları çıt çıt olmuş kaç yazarboshayallersmile

barbi bebek gibi aynıopuyorumnanaktan

evet kızlar haklısınız bu photoshop acayip değiştiriyor valla bide üstüne üstlük bize de profesyonel makyaj,estetik,takma saç,takma kirpik takılsa inanın bunlardan çok daha güzel oluruz ki zaten kk bayanlarının hepsi de çok bakımlı ve güzelboshayallersmilebayanssulusmile

katılıorum canım,çok haklısınŞeniz

evet en fazla ışık ayarını yapıcaksın gerisiyle oynamak kandırmak oluyor karşındakileri...ışık ayarı da zaten normalde nasıl görünüyosan ışıkta o hale getirmektir..

parlar düzeltirsin ya da karanlık çıkar vs... :)))

photoshop bilgim fena değil iyi sayılır ama başkaları üzerinde kullanıyorummsempatiksalakcinni

estetik mucizesi..

o kadar güzel ve uygun yapılmış ki yüzüne burnu ..harika

gözleri kaşları zaten mükemmel.dudakları tamamen doğal

çok severim ve beğenirimm

47689685484300674824800.jpg
turkansorayfotograf3711.jpg
82191246931974665127039.jpg

bence normal halide güzel..kendine has bi yapısı var ben beğeniyorum

ben bu tarz ceneleri hıc sevmıyorum :bbo:

estetik mucizesi..

o kadar güzel ve uygun yapılmış ki yüzüne burnu ..harika

gözleri kaşları zaten mükemmel.dudakları tamamen doğal