mükemmel bir yüze sahip
]
bende inanılmaz begenırdım ama bu kadını photoshopsuz ne zaman normal halde gordum,yuzun yapısı ınanılmaz ıtıcı geldı balım.ole cok degısıyor ki bunlar fotolarda..
biz bir cogundan guzeliz valla kızlar a.s.
evet shop çok değiştirio insanları artık normal fotolarına bile shop yapıo çoğu insan,biz de görüp iç çekioruz aaa ne kadar güzel die.boshayallersmile
halbuki gerçek yüzleri öyle olmuo..:umursamaz:
bir de bein en gıcık olduğum şey shop yapıp yapmadım diyenler.
Avril'in saçlarını ben de çooookkk beğeniyorum.
Çok sağlıklı ve güzel görünüyor. boshayallersmile
bi çoğu da shop yapmıyo ama yüzü fondotenden görünmüyo daha neler neler..onları napcaz cnmm onların da normal halleri öyle değil aslaa
ben de yapıyorum shop ama gün ışığında çektiklerime yapmıyorum sadece parlama varsa ya da karanlık çekmişse onları düzeltirim yani ışığını düzeltiyorum başka yerimle oynamam :)))
çünki makine öyle çekiyoo ama dışarda güneş ışığında normal çekiyo anca ayarları nasılsa bi anlayıp da yapamadım :s
gece modu ışıkta çekim felan
ama kimileri hallaten accayip shop yapıyoo.. :S tanıyamıyosn yani o derece
ay çıtçıt onlar :)) normal hali de berbat görünce kaldım öylee:1shok:
Avrilin saçlarının da çıt çıt olduğunu duymuştum canım
Doğrudur canım ama çıt çıt olsa bile rengi filan çok hoş, kızın yüzü de çok güzel...beğeniyorum yine de onu kaydirigubbakcemile2
evet kızlar haklısınız bu photoshop acayip değiştiriyor valla bide üstüne üstlük bize de profesyonel makyaj,estetik,takma saç,takma kirpik takılsa inanın bunlardan çok daha güzel oluruz ki zaten kk bayanlarının hepsi de çok bakımlı ve güzelboshayallersmilebayanssulusmile
bence normal halide güzel..kendine has bi yapısı var ben beğeniyorum
estetik mucizesi..
o kadar güzel ve uygun yapılmış ki yüzüne burnu ..harika
gözleri kaşları zaten mükemmel.dudakları tamamen doğal
çok severim ve beğenirimm