Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Model olarak kesinlikle Tülin Şahin :içelim: Bende saçları kapartıp aynen böyle yapıyorum.Böylesi saçların insana çok farklı bir hava kattığına inanıyorum .

Model olarak Tülin Şahinhihoyyyt Gürlük ve sağlıklı görünüm açısından Aslı favorim

Tulının de sacları bayagı bır gur Livcim,at yelesi gibi derler bizim oralarda boyle saca :))
aynen Cindy sacı ise

At yelesi misırnaşık şey
Canım sönük halini görmediğim için birşey diyemeyeceğim . Belki senin dediğin gibi kabartmamış halide çok gürdür .Öyle bir fotoğrafı var mı ?

Gün içinde görevi devralacağım için şu an hiçbirseye müdale edemiyorum donutum .

Kızlar sizden ricam sayfa düzenini bozacak fotoğrafları paylaşmamamız .

Tülin'in saçları süper bence de...
Ama asıl saçlarına hayran olduğum kişi Shakira'dır...kendisi saç idolüm :))) araştırdığım kadarıyla çıt çıt filan takmıyor da ama bilemiyecem tabii :)

Saçları inanılmaz derecede gür ve sağlıklı.Gördüğüm en güzel saçlara sahip :asigim: Bundan daha gür saçları olan birisi yoktur herhalde =)

:asigim: Böyle saçlarım olsun isterdim .

benim saçlarım bunun iki katı canım herkes çok beğeniyor 3 kişinin saçı var sende diyor ama ben keşke az olsa diyorum çok uğraştırıcı

benim saçlarım bunun iki katı canım herkes çok beğeniyor 3 kişinin saçı var sende diyor ama ben keşke az olsa diyorum çok uğraştırıcı

ay ne sanslisin yaa cok ozendim valla :kedi: benm de saclarim annemin deyimi ile kedi tuyu gibi. incecikler bi de pirasa gibi. az daha gur ve kalin telli olsaydi cok isterdim en azindan bi sekil verince kalir benmkiler sap gibi durmaktan baska bisi yapmiorlar alsanaalsanasmile

Bu fotoğrafa bakıp mı söylüyorsun ? Fotoğrafa bakıp aldanmayın Aslının saçları inanılmaz derecede gür ne Cindy ne de Tülin Şahinin gibi

Saçların çokkkkkkkkk gürse ne mutlu sana .

Shakiranin sacları rıofleden sonra acayip yıprandı,ama dalgası uzunlugu falan hakıkaten cok guzel.

bambamcım sacın komple açma var,musade etde olsun o kadar incelme canım benım

Bu fotoğrafa bakıp mı söylüyorsun ? Fotoğrafa bakıp aldanmayın Aslının saçları inanılmaz derecede gür ne Cindy ne de Tülin Şahinin gibi

Saçların çokkkkkkkkk gürse ne mutlu sana .

benimki onuninden daha kısa ama aşırı gür 1-1.5 saatte anca düzleştiriyorum canım çıkıyor çok uğraştırıcı şampuanda çok gidiyor hele yazın tatilde baş edemiyorum aşırı kabarıyor nemden çıldırtıyor beni bi kere kuaförde bi kız gördü saçımı 'benim bu kadar saçım olsa intihar ederim' dedieyvahedigeldismile

bakımı zor canım şimdilik boya yok saçımda ilerde daha zor olacak sanırım lmaz:

Shakiranin sacları rıofleden sonra acayip yıprandı,ama dalgası uzunlugu falan hakıkaten cok guzel.

bambamcım sacın komple açma var,musade etde olsun o kadar incelme canım benım

ayy donutum benmkilerin huyu bu kucukken de inceydi ki sacim hihiihihi annemin de boole saci kedi tuyu sac deil bunnar der hep ahahah boya ile tabi daha da incelior allahtan kuru deil de kimyasal isleme karsi durabilior yoksa gitmistiler coktan aboooooow sempatiksalakcinni
bu arada haklisin shakiranin eski saclari yok artikin bence de. sariya gecti geceli.

bakımı zor canım şimdilik boya yok saçımda ilerde daha zor olacak sanırım lmaz:

kabarmasi acisindan haklisin sen de cnm ugrastirici olablir . benm de o derdim yok ama her gun yikamam gerekior hemen sonuo. ben gene de gur sac tercih ederdim secme sansim olsaydi en azindan yapildimi ben burdayim dior ayol :kedi::kedi:

ay ivitt sacimin dibini koyultuorm nie oole yaptin korktummmm aneammm kafamçokkarıştı

Ayyyy çoookkk güzelsiiinnn...
Sizce forumun en güzel kızı kim topiğinde merve90 seni yazmış da dedim demek ki
Hem sarılırım :1hug:, hem de öperim seni. Şeniz

Hea bu arada saçların da çok güzel, çok yakışmış. boshayallersmile

saol cnm benm hihihi uzun zmndan sonra deistiriorm

Ayyyy çoookkk güzelsiiinnn...
Sizce forumun en güzel kızı kim topiğinde merve90 seni yazmış da dedim demek ki
Hem sarılırım :1hug:, hem de öperim seni. Şeniz

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı cidden oole bi topik mi var. anam ay inanmiorm eyvahedigeldismile:kedi::kedi: saolsun cnm ya :asigim: sana da cok tesekkur ederim cnm benm ay valla sizler guzel bakiorsunuz ne desem ki ben kendim icin hic oole dusunmuorm ya nefret ettigim o kdr cok seyim var ki nese cok cok tatlisin ben de kocaman sarildim optum :1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…