Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçları inanılmaz derecede gür ve sağlıklı.Gördüğüm en güzel saçlara sahip :asigim: Bundan daha gür saçları olan birisi yoktur herhalde =)
:asigim: Böyle saçlarım olsun isterdim .
benim saçlarım bunun iki katı canım herkes çok beğeniyor 3 kişinin saçı var sende diyor ama ben keşke az olsa diyorum çok uğraştırıcı
benim saçlarım bunun iki katı canım herkes çok beğeniyor 3 kişinin saçı var sende diyor ama ben keşke az olsa diyorum çok uğraştırıcı
Tülin'in saçları süper bence de...
Ama asıl saçlarına hayran olduğum kişi Shakira'dır...kendisi saç idolüm :))) araştırdığım kadarıyla çıt çıt filan takmıyor da ama bilemiyecem tabii :)
ay ne sanslisin yaa cok ozendim valla :kedi: benm de saclarim annemin deyimi ile kedi tuyu gibi. incecikler bi de pirasa gibi. az daha gur ve kalin telli olsaydi cok isterdim en azindan bi sekil verince kalir benmkiler sap gibi durmaktan baska bisi yapmiorlar alsanaalsanasmile
Bu fotoğrafa bakıp mı söylüyorsun ? Fotoğrafa bakıp aldanmayın Aslının saçları inanılmaz derecede gür ne Cindy ne de Tülin Şahinin gibi
Saçların çokkkkkkkkk gürse ne mutlu sana .
ay ne sanslisin yaa cok ozendim valla :kedi: benm de saclarim annemin deyimi ile kedi tuyu gibi. incecikler bi de pirasa gibi. az daha gur ve kalin telli olsaydi cok isterdim en azindan bi sekil verince kalir benmkiler sap gibi durmaktan baska bisi yapmiorlar alsanaalsanasmile
Shakiranin sacları rıofleden sonra acayip yıprandı,ama dalgası uzunlugu falan hakıkaten cok guzel.
bambamcım sacın komple açma var,musade etde olsun o kadar incelme canım benım
bakımı zor canım şimdilik boya yok saçımda ilerde daha zor olacak sanırım lmaz:
Bambam avatardaki sen misin? :bbo:
ay ivitt sacimin dibini koyultuorm nie oole yaptin korktummmm aneammm kafamçokkarıştı
Hea bu arada saçların da çok güzel, çok yakışmış. boshayallersmile
Ayyyy çoookkk güzelsiiinnn...
Sizce forumun en güzel kızı kim topiğinde merve90 seni yazmış da dedim demek ki
Hem sarılırım :1hug:, hem de öperim seni. Şeniz