Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

3 kez estetik oldu burnundan yanlış bilmiyorsam.dudaklar kendinin başka bi yerinde yok diye biliyorum

dudağından ve burnundan estetikli bi kartpostal görmüştüm bayaa eskiydi türkan şoray olmadan önceki fotolarını görseniz şok olursunuz o zmnlarda böyle güzel estetik cerrahı mı varmış diye şaşırıyorum her seferinde bir türkan şoray bir de marilyn monroe(çene ve burun) mükemmel estetik cerrahını bulmuşlar...

"TÜRKAN ŞORAY Burun estetiğini sakladı
Sinemaya girdiği 60’lı yıllarda kemerli olan burnunu düzelttirmek için estetik olan Türkan Şoray, bu gerçeği uzun yıllar saklamıştı. Bu burun estetiğinin Şoray’a çok yakıştığı da bir gerçekti. "

Ben bu kadının fizigine baylıyorum,beyaz tenlı sıyah saclı olusuna vs vs..

elbiseye de bayıldım eridim bitimmmmmmmm

Scarlettin belinin inceligine ve sac rengine bayıldım.Bu arada yuksek beller yıne moda kızlar,bellerımız daha ınce bacak boyumuz daha uzun gorunecek :)

marilynde estetik olduğunu düşünmüyorum..hatların oturmasıyla alakalı bence..

türkan şoray dudaklarıma laf etmeyin tamamen kendimin demiş :)

marilynde rhinoplasti var kızlar

Turkan Sorayın haberı var mı acaba yaşlandıkca kolajen duzeyımız azalır dudaklarımız buzulur ve kuculur,onunkıler buyumus,ne guzel yaşlılık oyle o :)))

eski dudakları

buda simdi ki hali

ay burun insanı ne kadar değiştiriyor bir kez daha şahit olmuş oldum:1shok:

boshayallersmile guzel insan yaa

ay turkan soray da kimi kandirior allah askina :)) iki katina cikmis dudaklari dolguyum die bagirior aklinialirimsmileaklinialirimsmile

ay degil mi VS melegi olmak dısında gercekte de melek gibi :)

ay burun insanı ne kadar değiştiriyor bir kez daha şahit olmuş oldum:1shok:

evet kadın resmen cırkınken afet olmus

Kuşum esasında ayrık meme makbuldur,abıyelerde hep goguslerı ayırırlar.Ben fazla top gibi degilde fazla sarkık buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…